Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şahan Gökbakar müjdeyi verdi; Recep İvedik 7 geliyor!..

Şahan Gökbakar müjdeyi verdi; Recep İvedik 7 geliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın büyük gişeler elde ettiği Recep İvedik serisinin 7. filmi geliyor.

Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Recep İvedik serisinin yeni filminin senaryosunu yazmaya başladığını duyurdu. Film, serinin 7. filmi olacak.

İlk 5 filme gösterilen ilginin ardından Şahan Gökbakar, serinin 6. filmini 2019 yılının Kasım ayında hayranlarıyla buluşturmuştu.

Son filmin üzerinden 2.5 yıl geçti ve Şahan Gökbakar, Recep İvedik serinin 7. filminin senaryosunu yazmaya başladı. Gökbakar, hayranlarına bu müjdeli haberi instagram hesabından yayınladığı bir video ile kendine has tarzıyla duyurdu.

Şahan Gökbakar, instagram hesabından paylaştığı videoya  “Geliyor gelmekte olan… Recep is coming” notunu düştü. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce yorum aldı. Hayranları ‘Heyecanla bekliyoruz!’ şeklinde pek çok yorumda bulundu.

Tüm zamanların en çok izlenen yerli filmleri sıralamasında ilk sırada 7 milyon 434 bin izleyiciyle ‘Recep İvedik 5’, ikinci sırasında 7 milyon 369 bin izleyiciyle ‘Recep İvedik 4’ yer alıyor.

Serinin en az izlenen filmi ‘Recep İvedik 3’ ise 3 milyon 326 bin izleyiciyle 29. sırada yer alıyor. 2008 yılında vizyona giren ilk ‘Recep İvedik’ filmi ile başlayan komedi serisinin son filmi ‘Recep İvedik 6’, 2019 yılında vizyona girdi.