Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan’a yeni dizisi Kurşun’da partner bulunamadı!

Engin Altan Düzyatan’a yeni dizisi Kurşun’da partner bulunamadı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde, 5 sezon boyunca Ertuğrul Gazi’yi oynayan Engin Altan Düzyatan, yeni sezonda Fox’un Kurşun dizisinde oynayacak.

Merakla beklenen dizide oynayacak kadın başrol oyuncusu ile ilgili muamma ise hala sürmekte.

İlk önce Hande Erçel’in ismi Kurşun dizisi ile anılmıştı. Halka dizisinin yeni bir konseptle 2020’de yeniden yayınlanacağı haberlerinden sonra Hande Erçel’in, Engin Altan Düzyatan ile oynayacağı düşünülüyordu.

Rolle ilgili olarak Cansu Dere’nin de adı geçmekteydi. TV8’de yayınlanacak bir dizide oynaması beklenen Cansu Dere’nin projeden ayrıldığının gündeme gelmesiyle, ismi Kurşun dizisiyle anıldı.

Aynı zamanda Neslihan Atagül’ün ismi de yeni diziyle ilgili anılmaktaydı. Ancak Atagül’ün, Engin Öztürk ile Sefirin Kızı isimli dizide oynayacağı bir süre önce gündeme geldi.

Yeni sezonda iddialı bir yapım olması beklenen Kurşun dizisinde Engin Altan Düzyatan’a bir türlü kadın partner bulunamadığı anlaşılıyor!

Engin Altan Düzyatan'a yeni dizisi Kurşun'da partner bulunamadı! 7

Yaşanan gelişmeler sonrasında Sina Koloğlu, Milliyet’teki köşesinde konuyla ilgili detayları yazdı.

Koloğlu, “Merak ettim, sordum. “Hiçbiri… Daha belli değil” yanıtını aldım” diyerek henüz kadın başrolün belli olmadığını ifade etti.

Kurşun dizisinde, 1970’li yıllarda geçen ve bir savcının hikayenin anlatılacağı dizide Leyla karakterini kimin canlandıracağı büyük merakla bekleniyor.