Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan’ın Diriliş Ertuğrul itirafı, kral çıplak dedirtiyor!

Engin Altan Düzyatan’ın Diriliş Ertuğrul itirafı, kral çıplak dedirtiyor!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi.com / Detay – TRT1’de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi, 5 sezon devam etti. Türkiye’de reyting rekorları kırdı. Şimdi ise başarısını yurt dışında yayınlandığı ülkelerde sürdürüyor. Çok başarılı bir prodüksiyon olmasının yanı sıra, hem hikayesi hem de oyunculuk performanslarıyla da takdiri hak eden bir yapım oldu.

Engin Altan Düzyatan, Ertuğrul Gazi karakteri ile efsane bir işe adını yazdırdı. Dizinin hikayesini daha ilk okuduğu anda etkilendiğini belirten Engin Altan Düzyatan, Cedi Osman ile yaptığı instagram sohbetinde diziyi övdü.

Oyuncu “Çok güzel bir hikayeydi. Gerçekten okuduğumda çok saf bir aşk hikayesi vardı. Kültürünü çok güzel yaşayan insanlar vardı. Bence çok mükemmel bir işti. Bir başarı göstereceğini tahmin ediyordum. Dünyadan da bu kadar ilgi göreceğini, bu kadar büyük yankılar göreceğini tahmin etmiyordum. Şu anda dünyada da çok fazla insan izliyor. Bunu ben hissedebiliyorum. Bir şekilde farkındayım. Bu kadar büyük bir başarıyı tahmin etmiyordum” açıklamasında bulundu.

Engin Altan Düzyatan'ın Diriliş Ertuğrul itirafı, kral çıplak dedirtiyor! 7

Hayranlarından çok güzel iltifatlar aldığını anlatan oyuncu, bu sevgiyi hissettiği için gururlandığını belirtti. “Ne kadar iyi bir insansın” diye bir iltifat aldığında sevindiğini itiraf eden Engin Altan Düzyatan, hiç tanımadığı insanlara kendisini iyi olarak gösterebildiği için de memnun.

Hayranlarından gelen mesajlar ile onore olduğunu ifade eden Engin Altan Düzyatan, canlandırmayı en çok istediği kişileri de sıraladı. Albert Einstein, Wolfgang Amadeus Mozart ve Piri Reis, ünlü oyuncunun canlandırmayı çok arzu ettiği isimler…

Buluşları ile dünyayı etkileyen dahilerin zihinlerini özel olarak merak ettiğini anlatan oyuncu, eğer bir dahiyi oynar ise onlarla daha vakit geçireceğini, daha fazla onların hissettiklerini yaşayabileceğini belirtti.