Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Engin Altan Düzyatan’ın doğum provası

Engin Altan Düzyatan’ın doğum provası

tarafından ker_def

Engin Altan Düzyatan, eşi Neslişah Alkoçlar’ı doğumda yalnız bırakmayacak. Ünlü oyuncu, eşi doğum yaptığı sırada elinde kamerayla hayatının filmini çekecek.

Takvim’den Ufuk Özcan’ın özel haberine göre oyuncu Engin Altan Düzyatan ile evli olan sosyetik güzel Neslişah Alkoçlar, hamileliğinde 7. ayı geride bıraktı. Şimdilerde erkek çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan Düzyatan ve Alkoçlar, önceki gün Maslak’ta özel bir hastanede doğum öncesi son provalarını yaptı.

Normal doğum yapacağı öğrenilen Neslişah Alkoçlar ile Engin Altan Düzyatan çiftinin, doğum öncesinde ailelerine nasıl haber vereceklerini, hangi yoldan hastaneye gidip, hangi odada kalacağına kadar ön prova gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Sorunsuz bir şekilde doğumun gerçekleşmesi için uzman ekiplerden eğitim alan Neslişah Alkoçlar ile Engin Altan Düzyatan, provaları başarıyla tamamladı.

DOĞUMDA YANINDA

Yıllardır kamera önünde olan yakışıklı oyuncu, bu kez kamerayı eline alacak. Oğlunun dünyaya geldiği ilk anlarını doğumhanede kameraya çekecek olan Düzyatan’ın “Hayatımın en anlamlı filmini çekmek için heyecanla bekliyorum” dediği öğrenildi.