Ana sayfa Dizi Fragmanları Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar’ın 10 Bin Adım dizisi sezon finali yapıyor!

Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar’ın 10 Bin Adım dizisi sezon finali yapıyor!

tarafından ker_def

İki eski sevgili olan Ezgi ve Memet’in yürüyüş için çıktıkları yolculukta kırgınlıklarından kızgınlıklarına bir çok yaşanmışlıklarını eğlenceli bir dille anlatan ’10 Bin Adım’ Çarşamba günleri Gain platformunda yer alıyordu. Ancak ilk sezon bitiyor… 10 Bin Adım dizisinin sezon finali fragmanı paylaşıldı.

Hikayesi Engin Günaydın ve Deniz Özgür Çınar’a ait olan ve senaryosu yine Devin Özgür Çınar tarafından kaleme alınan komedi dizisi ‘10 Bin Adım’, “Eski sevgili ile dost kalmak mümkün mü?” sorusunu odağına alarak, sevgililikten arta kalan arkadaşlığı on bin adımlık bir macera içerisinde irdeliyor.

Geriye dönük defterlerin açılmasından, küçük laf sokmalara kadar eski ilişkiye dair bütün yaşanmışlıkları muzip bir dille anlatan dizide gün sonunda yolların tartışma ile ayrılmasına rağmen ertesi gün yine ‘10 Bin Adım’ hedefiyle bir araya gelinmesi, yerleşen alışkanlıkları absürt bir mizahla seyirciyle aktarıyor.

Dizinin sezon finali geldi. İzleyiciler yeni sezonun ne zaman başlayacağını sormaya başladı. Çok beğenilen 10 Bin Adım dizisi adeta bazı izleyicilerde bağımlılık yarattı. Peki 2. sezon ne zaman başlayacak? İşte bu konuda herhangi bir açıklama gelmedi. Ancak bu kadar sevilen bir dizinin ikinci sezonunun çok gecikmesi de beklenmiyor.