Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Engin Hepileri tiyatro ile, Beyza Şekerci ise diziyle keyifli bir süreç geçirdi!

Engin Hepileri tiyatro ile, Beyza Şekerci ise diziyle keyifli bir süreç geçirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Beyza Şekerci ile Engin Hepileri çifti, Demet Evgar ile Emre Babataş’ın düğününe katılan isimler arasında yer aldı. Beyza Şekerci, Fox TV’de yayınlanan Kamera Arkası programının yanı sıra, Hayaller ve Hayatlar dizisinin de kadrosunda yer aldı.

Bein Connect platformunda yayınlanan Hayaller ve Hayatlar dizisi ile birlikte uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönüş yapan Beyza Şekerci, dizinin ilk sezonunu tamamladıklarını anlattı. Oyuncu, “Güzel bir sezon geçirdim, ben Hayaller ve Hayatlar ile ilk sezonu bitirdik” dedi. Oyuncunun bu sözlerinden dizinin ikinci sezonunun da olabileceği iması çıktı ama hala bu konuda bir netlik olmadığını belirtelim.

Engin Hepileri ise tiyatro sahnesine yeni bir oyun ile dönüş yapmanın sevincini yaşıyor. 1978 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, en son Evlilik Hakkında Her Şey isimli televizyon dizisinde rol aldı.

Ayrıca dijital projeler olan Orta Kafa Aşk ile Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli projelerde de izlediğimiz Engin Hepileri’yi hayranları bu sefer Anne isimli oyun ile sahnelerde izleyebilir. Oyunda Defne Kayalar, Doğa Halis ile Sevda Erginci de bulunuyor.

Yaz dönemi için de bazı projelerinin olduğunu ve gelecek sezonda da yine setlerde olmayı sürdüreceğini anlatan Engin Hepileri, “Oyun iyi gidiyor. Biz Mart ayında başladık, 20 oyun kadar oynadık. Dolu dolu gidiyor. Çok keyifli, seyircinin ilgi göstermesi bizi çok mutlu ediyor” dedi.

Beyza Şekerci’nin Fox TV’deki programının yaz döneminde devam edeceği ve çiftin Urla’daki evlerinde tatil için planlar yaptıkları da ortaya çıktı.