Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Öztürk, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep’in hayatını etkilemeye geliyor!

Engin Öztürk, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep’in hayatını etkilemeye geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin çekimleri kısa bir süre önce başladı. Yeni sezon tarihi heyecanla beklenen diziyle ilgili sürpriz bir gelişme de yaşandı. Yeni sezonda Doğduğun Ev Kaderindir dizisine Engin Öztürk de dahil oldu. Öztürk’ün kimi oynayacağı büyük merak konusu.

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrolünde oynadıkları dizinin yeni sezon ilk tanıtımı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Zeynep’in avukat cübbesi giymeye hazırlandığı bir süreçte, Benan’ın da konağa gelmesi herkesi şoke etti. Mehdi’nin, karnında çocuğunu taşıdığı Benal’in güvenliğinden endişe edip konağa aldığı anlaşılmakta.

Çağrı Bayrak’ın yönetmenliğini üstlendiği ve senaryosunu Eylem Canpolat’ın yazdığı OGM Pictures imzalı diziye Engin Öztürk’ün katıldığı bilgisini Gazeteci Birsen Altuntaş verdi. Bu haberle birlikte en çok merak edilen konu ise Öztürk’ün nasıl bir rolle Doğduğun Ev Kaderindir dizisine geldiği oldu.

Engin Öztürk, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep'in hayatını etkilemeye geliyor! 7

Yeni sezonda Engin Öztürk’ün diziye katılması büyük bir sürpriz oldu. Öztürk’ün tam olarak hangi isimle ve kim olarak dizide yer alacağı henüz net değil ancak kulis bilgilerine göre Demet Özdemir’in oynadığı Zeynep karakterinin hayatında etkili bir isim olması bekleniyor.

Tahminlere göre avukat olan Zeynep’in belki bir meslektaşı olma ihtimali yüksek. İzleyip göreceği ancak Engin Öztürk gibi bir ismin, etkin bir karakterde yer alacağı anlaşılıyor.İzleyip hep birlikte göreceğiz…