Ana sayfa Dizi Haberleri Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay’ın Kefaret dizisi için sürpriz iki isim gündemde

Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay’ın Kefaret dizisi için sürpriz iki isim gündemde

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Gülperi dizisinden sonra yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan Nurgül Yeşilçay ile Ufak Tefek Cinayetler dizisinden beri ekranlarda olmayan Mert Fırat, Kefaret isimli dizide buluştu. Diziyle ilgili hazırlıklar sürerken yeni gelişmeler de dikkat çekiyor. Oyuncu seçimleri devam eden dizi için iki dikkat çekici isme teklif gittiği konuşulmakta.

Fox TV’de yayınlanacak olan dizinin yapımcılığını 25 Film üstleniyor. Mesude Eraslan’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu ise usta kalem Mahinur Ergun yazmakta. İddalı bir yapım olan Kefaret dizisi için bir süredir hazırlıklar yapılıyor. Başrol oyuncuları belli oldu ancak kadro henüz netleşmedi.

Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli isimli kitabındaki bir hikayeden uyarlanmakta dizi. Nurgül Yeşilçay’ın özel bir ortaokulda müzik öğretmenliği yapan iki çocuk annesi Zeynep karakterini oynadığı dizide, Mert Fırat ise Sinan isimli bir polisi oynayacak.

Zeynep ve Sinan’ın hayatlarının kesişmesiyle birlikte yaşanacakların anlatılacağı dizide Zeynep’in rüya gibi hayatının bir anda değişmesi konu alınıyor. Diziyle ilgili olarak Gazeteci Birsen Altunntaş’ın twitter’dan paylaştığı kulis bilgisine göre Yurdaer Okur ve Celil Nalçakan ile görüşülüyor.

Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay'ın Kefaret dizisi için sürpriz iki isim gündemde 8

Henüz diziye katılıp katılmadıkları net değil ancak bu iki güçlü ismin dizide yer alacak olması bile dikkatleri bu diziye çevirmek için yeterli! Gelişmeleri paylaşacağız…

Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay'ın Kefaret dizisi için sürpriz iki isim gündemde 9