Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Engin Öztürk’e Demet Özdemir gaz verdi! Boran Kuzum’dan bir garip kutlama!

Engin Öztürk’e Demet Özdemir gaz verdi! Boran Kuzum’dan bir garip kutlama!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya paylaşımları dikkat çekmeye devam ediyor. Boran Kuzum ve Engin Öztürk, deniz kıyısından yaptıkları paylaşımlarla ilgi gördü. Boran Kuzum kışı kutladı, Engin Öztürk ise karizmasını sergiledi.

Saygı isimli dizide Nejat işler ve Miray Daner ile birlikte başrolde yer alan Boran Kuzum, sosyal medyayı da aktif olarak kullanan oyunculardan birisi. Kuzum, yaz günlerine özenen bir fotoğrafını yayınladı. “Kışın gelişini bu fotoğrafla karşılıyorum” diye espri de yapan ünlü oyuncuya takipçilerinden binlerce beğeni yapıldı.

Engin Öztürk'e Demet Özdemir gaz verdi! Boran Kuzum'dan bir garip kutlama! 8

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine Barış karakteri ile katılan Engin Öztürk ise, deniz kenarından karizmasını sergileyen bir pozunu yayınladı. Farklı bir efekte kullanan oyuncuya rol arkadaşı Demet Özdemir’den “İşte bu” diye yorum geldi.

Özdemir’in yorumu ile etkileşim bir hayli artarken, Engin Öztürk’ün takipçileri dizideki hem karizmasına dikkat çekti hem de Barış karakterini çok iyi sergilediğini vurgulayan yorumlar yaptı.

Engin Öztürk'e Demet Özdemir gaz verdi! Boran Kuzum'dan bir garip kutlama! 9