Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’nin yırtık kotuna değil, yaptığı iyiliğe bakın!

Eda Ece’nin yırtık kotuna değil, yaptığı iyiliğe bakın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren ünlü oyuncu Eda Ece, instagram hesabından üst üste farklı imajlardaki fotoğrafını yayınladı. Oyuncu, anne ve babalara destek olmak adına, Popuduk kitap serisi için stüdyoya girdi.

Eda Ece, yırtık kotuyla stüdyodaki pozunu instagram hesabından paylaştı. Takipçileri, oyuncunun bu imajı hakkında birçok mesaj bıraktı ve binlerce de yorum yaptı. Ancak oyuncu çok daha başka bir mesaj vermek niyetindeydi.

“Anne – babalar mutlaka çocuklara doğa sevgisini ve çevre bilincini öğreten bu şahane masalları okuyun” diye mesaj yazan ünlü oyuncu, Sabancı Vakfı’nın bu çalışmasına destek vererek, çocukların gelişimi adına büyük bir iyilik adımı atmış oldu.

Eda Ece'nin yırtık kotuna değil, yaptığı iyiliğe bakın! 8

Ünlü oyuncu, Hello dergisi için de orman içinde özel pozlar verdi. Oyuncu, sıklıkla da bu pozlarını yayınlıyor. Kahkülleri ile dikkat çeken oyuncu, bu tarzıyla da hayranlarından büyük ilgi gördü.

Eda Ece'nin yırtık kotuna değil, yaptığı iyiliğe bakın! 9

Eda Ece’nin paylaşımına yorum bırakan Sedef İybar, “Edacığım, bu kahküllü saçını çok yakıştırıyorum sana” diye yorum bıraktı.

Birçok dizi hayranı da kilo veren oyuncunun yüz hatlarına kahküllü saçların yakıştığını belirten yorumlar yaptı.