Ana sayfa Sosyal Medya Enis Arıkan, Exxen’de programa başlıyor! Ünlü isimlerden tebrik tebrik üstüne!

Enis Arıkan, Exxen’de programa başlıyor! Ünlü isimlerden tebrik tebrik üstüne!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Enis Arıkan, yaptığı kimi televizyon programlarında sunuculuk işine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Aslında Pandemi öncesinde Serenay Sarıkaya’nın başrolünde oynadığı Alice Müzikali’nde oynuyordu. Ancak yaşanan Covid 19 salgını sonrasında gösteri durunca Enis Arıkan da yeni bir program ile dönmeye hazırlanıyor.

Arıkan, Acun Ilıcalı’nın yarın (1 Ocak) yayınına başlayacak olan dijital platformu Exxen’de bir talk show sunmaya başlayacak. Arıkan, sosyal medyadan duyuruyu yapmasının ardından ünlü isimlerden de tebrikler gelmeye başladı.

Enis Arıkan, son olarak yaz aylarında Hazal Kaya, Onur Tuna, Selin Şekerci gibi isimlerle birlikte Aslı Kızmaz’ın ‘Benden Ne Olur?’ isimli kitabından uyarlanan aynı adlı bir sinema filminde oynamıştı.

Arıkan’ı ilk tebrik edenler arasında yakın arkadaşı da olan Aslı Kızmaz da var. Arıkan’ın ayrıca yine yakın dostlarından ve artık kardeş gibi olduğu ünlü oyuncu Ezgi Mola da sosyal medyadan yeni programını duyurdu.

“Beni yalnız bırakmayın olur mu?” diyerek yeni programını instagram sayfasından duyuran Enis Arıkan’a, Jet Sosyete dizisinde birlikte oynadığı Hasibe Eren’den de destek geldi.

Enis Arıkan, Exxen'de programa başlıyor! Ünlü isimlerden tebrik tebrik üstüne! 8

Arıkan’ın programının ilk konukları ise Edis ve Gülşen olacak. Heyecanını paylaşan Arıkan’a Ezgi Mola’dan da tebrik gecikmedi. Mola, “Buna en çok ben sevindim sanırım. Bomba gibi geliyor bu çocuk. İzleyin görün” diyerek büyük bir destek verdi…

Enis Arıkan, Exxen'de programa başlıyor! Ünlü isimlerden tebrik tebrik üstüne! 9