Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’ye öyle bir yeni yıl hediyesi geldi ki mutluluktan uçtu

Eda Ece’ye öyle bir yeni yıl hediyesi geldi ki mutluluktan uçtu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteri ile ekranlara gelen Eda Ece, yeni yılda kendisine hayranları ve çeşitli markalar, firmalar tarafından gönderilen hediyeleri instagram sayfasından paylaşarak teşekkür ediyor. Kimi hayranları ise sosyal medyada onu şaşırtacak paylaşımlarla dikkat çekiyorlar.

Sosyal medyayı etkin kullanan ünlüler arasında yer alan Eda Ece, özellikle setten yaptığı paylaşımlarla büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Yasak Elma’nın kamera arkasından paylaşımları merakla izleniyor.

Takipçilerini paylaşımlarıyla mutlu eden oyuncu, aynı zamanda diziyle ilgili kimi tüyolar da vermekte. Eda Ece’nin hayran kitlesi de dizi sayesinde artarken, sosyal medyada da çok konuşulan bir isim olmakta.

Eda Ece, bir kaç gündür kendisine yeni yıl için gönderilen hediyeleri yayınlıyor. Çeşitli firmalar, markalar, kişilerden gelen pek çok hediye aldı oyuncu.

Ancak aralarında biri vardı ki onun için çok özeldi. Bu nedenle de instagram sayfasından paylaştı oyuncu. Hem post olarak hem de story hesabında yayınladı.

Bilindiği gibi hayvanları çok seviyor Eda Ece. Hatta evde bir kedisi ve köpeğiyle birlikte yaşıyor. İşte onu yakından takip ettiği anlaşılan bir hayranı, Eda Ece’yi kucağında sevimli dostlarıyla çizdiği bir resmi göndermiş.

Eda Ece, aldığı en güzel hediye olduğunu ekleyerek paylaştı o resmi. İşte Arap bir hayranından gelen o resim…

Eda Ece'ye öyle bir yeni yıl hediyesi geldi ki mutluluktan uçtu 8

Eda Ece'ye öyle bir yeni yıl hediyesi geldi ki mutluluktan uçtu 9