Ana sayfa Dizi Haberleri Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç dizisiyle geri dönüyor ama eski kavga yeniden gündeme geldi!

Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç dizisiyle geri dönüyor ama eski kavga yeniden gündeme geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Behzat Ç dizisi yakında yeniden izleyicilerle buluşacak ama eski defterler de yeniden açılmaya başlandı. TRT1 ekranında ilk yayınlandığı dönemde büyük beğeni toplayan dizi, o dönemin siyasi atmosferine dokunan yanlarıyla da akıllarda kalmıştı.

Behzat Ç dizisi 2019 yılında farklı bir konsept ile yeniden izleyicilerle buluştu ama bu buluşma beklendiği kadar tatmin edii olmamıştı. Erdal Beşikçioğlu’nun da senaryo konusunda itirazları olduğu için devam etmek istemediği haberleri gündemi meşgul etmişti. Blu TV’de yeniden izleyicilerle buluştuğu süreçte dizide Harun karakterini canlandıran Fatih Arman’ın yer almaması çok konuşulmuştu. O dönemde Seda Bakan da hamileliği nedeniyle dizinin ekibinde bulunamamıştı.

Behzat Ç dizisi için geçtiğimiz gün Erdal Beşikçioğlu kendisine gelen senaryoyu beğendiğini ve dizinin geri döneceğini müjdeledi. Bu haber milyonlarca hayranı memnun ederken, eski kadrodan oyuncuların da yer alacağını açıklayan usta oyuncu, heyecanı daha da artırmıştı.

Herkesin aklındaki soru ise Fatih Artman’ın bu sefer hikayede yer alıp almayacağı konusuydu. Bir şehir efsanesine göre Erdal Beşikçioğlu ile Fatih Artman kavga etti ve araları iyi değil. Bu nedenle de Artman dizinin devam bölümlerinde yer almıyor. Anlaşılan bu kavga hala sonuçlanmamış olacak ki, Fatih Arman’ı yine izleyemeyeceksiniz.

Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç dizisiyle geri dönüyor ama eski kavga yeniden gündeme geldi! 12

Behzat Ç dizisinin tekrar izleyicilerle buluşmasına sevinenler Fatih Artman’ın yine olmayacağına ise üzülecek. Erdal Beşikçioğlu’ndan Fatih Artman’la kavga iddiaların şu sözlerle yanıtlamıştı: “Ben ağabeyim, her zaman affediciyim. Yeter ki kardeş, ağabeyinin yüzüne bakamayacak bir suç işlememiş olsun.”

Bu imalı sözler de hala akıllarda duruyor. Bir başka dikkat çeken konu ise Blu TV’de projenin devam etmemesi üzerine İnanç Konukçu, Erdal Beşikçioğlu’na yönelik bir eleştiride bulunmuştu. Şimdi bu ikili yeniden bir arada sette yer alacak.

8 bölümden oluşacak olan diziyi izlemek isteyenler yine Blu TV’ye abone olmak durumunda kalacak.