Ana sayfa Sosyal Medya Jessica May yeniden dizilere dönecek ama bu sefer her şey çok farklı olacak

Jessica May yeniden dizilere dönecek ama bu sefer her şey çok farklı olacak

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Jessica May, geçtiğimiz aylarda Türk vatandaşlığına kabul edilmiş ve uzun süredir kurduğu hayale kavuşmuştu. Yeni Gelin isimli dizi ile popüler hale gelen oyuncu daha sonra da Maria ile Mustafa isimli dram yapımında başarılı performansı ile çok konuşuldu. Son dönemde dizilerde göremediğimiz oyuncu, eşi ile birlikte Brezilya’daki ailesinin yanına gitmişti.

Yeniden İstanbul’a dönen ve kendisine gelen teklifleri de değerlendirmeye başlayan Jessica May, güzelliği ile yine mest etti. Oyuncu, katıldığı etkinlikte kendisine sorulan soruları da içtenlikle yanıtladı. Türkiye’de kaldığı dönemde hiç koronavirüse yakalanmayan oyuncu, Brezilya’da ise tüm ailesinin koronavirüse yakalandıklarını açıkladı.

Jessica May, “Brezilya’da korona olduk. Herkes çok ağır geçirdi. Şu anda herkes iyi. Bir tek semtomu olmayan ben oldum. Ben de hiçbir şey olmadı, herkese yetiştim. Onun dışında sıkıntılı geçti.

Jessica May yeniden dizilere dönecek ama bu sefer her şey çok farklı olacak 11

Oyuncu, kendisini heyecanlandıran yeni teklifler olduğunu ama değişik bir hikayede yer almayı çok istediğini söyledi. Oyuncu, “Heyecanlandıran projeler var. Gerçekten değişik bir şey yapmak istiyorum. Benim için önemli olan hikaye ve karakter. Onları okuyorum. Birkaç tane proje değerlendiriyorum” diye konuştu.

Yaz döneminde tatil planlarının da olduğunu ama net bir takvim yapmadıklarını anlatan Jessica May, Türk vatandaşlığına kabul edilmesinin kendisini çok mutlu ettiğini ve bir yere gittiği zaman Türk kimliğini gösterdiğini ifade etti.