Ana sayfa Dizi Haberleri Erdal Beşikçioğlu geçen sezonki gibi yine bir dizinin yükünü sırtlıyor ama hüsran değişmiyor!

Erdal Beşikçioğlu geçen sezonki gibi yine bir dizinin yükünü sırtlıyor ama hüsran değişmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nu Behzat Ç dizisiyle hatırlayan milyonlar var. Oyuncu hangi projede yer alırsa alsın daima akıllara Behzat Ç’deki etkili performansı geliyor… Ünlü oyuncu geçen sezon Kağıt Ev dizisiyle Star TV ekranında sezonun sonlarına doğru yer alamaya başlamıştı.

Nur Fettahoğlu ile bu dizide başrolü paylaşan Erdal Beşikçioğlu, ne yazık ki, yeterince izleyici ilgisi çekmeyen bu dram yapımında şanssızlık yaşadı. Kağıt Ev dizisi çok etkili bir dram hikayesi olarak dikkatleri çekmiş olsa da, yeterince izleyicilerden destek bulamayınca 8 bölüm devam edebildi.

Erdal Beşikçioğlu yaşadığı bu tecrübeden sadece bir yıl sonra yine başrolünde yer aldığı ve yine çok etkili isimlerle dolu bir projeyle ekranda yer alıyor. atv’de 25 Nisan’da dördüncü bölümü yayınlanan Hakim dizisi ne yazık ki, beklentilerin altında kalmaya devam ediyor.

Your Honor isimli ABD dizisinden uyarlanan Hakim, bu 2022 yılına damga vurması beklenen bir projeydi… Erdal Beşikçioğlu’nun yanı sıra; Yurdaer Okur, Uğur Yücel, Ebru Özkan ve Hasibe Eren gibi çok önemli isimler de bu hikayede bir araya geldi. Ancak beklenen yine gerçekleşmedi.

Erdal Beşikçioğlu geçen sezonki gibi yine bir dizinin yükünü sırtlıyor ama hüsran değişmiyor! 7

Geçen sezon olduğu gibi bu sezon sonlarına doğru da Erdal Beşikçioğlu, izleyicilerden yeterince ilgi görmeyen bir diziyle başrol sorumluluğunu sırtlıyor. Oyuncu ne kadar başarılı olsa da, hikaye ne kadar etkili olsa da ve oyuncu kadrosu da ne kadar iyi isimlerden kurulmuş olsa da gerçek Hakim dizisinin iyi gitmediğini gösteriyor.

4. bölümü ile birlikte tüm kişiler kategorisinde 11. sırada yer alan dizi, AB’de günü altıncılıkla kapattı ve ABC1’de de beşinci oldu. Dizinin tüm kategorilerde ortalamanın altında gerçekleşen reytingleri, ilerleyen haftalarda düzelebilir mi?

Sezon sonuna doğru hem Ramazan ayının etkisi hem de havaların ısınmaya başlaması ile birlikte izlenme oranları azalırken, Hakim dizisinin aradan sıyrılarak çok iyi reytingler alması ihtimali gittikçe azaldı.