Ana sayfa Sosyal Medya Fulya Zenginer’den 7 aylık hamile pozu hayranlarını heyecanlandırdı!

Fulya Zenginer’den 7 aylık hamile pozu hayranlarını heyecanlandırdı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan Küçük Kadınlar dizisinde canlandırdığı “Yeliz” karakteriyle ünü yakalayan Fulya Zenginer, bebeğini kucağını almak için için gün sayıyor. Hamileliğinde 7. ay giren anne adayı karnı burnunda yeni fotoğrafıyla sosyal medyada yine gündem oldu.

Hamileliğinde 29. haftaya giren Fulya Zenginer, “29. Hafta, Milan ve ben” (29 Weeks milan&me) notuyla yeni hamilelik pozunu takipçileriyle paylaştı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan anne adayının paylaşımları sayesinde hayranları da hamilelik sürecini günbegün takip edebiliyor.

Fulya Zenginer’den 7 aylık hamile pozu hayranlarını heyecanlandırdı! 7

Hayranları ve takipçileriyle interaktif bir ilişki kurmayı seven Fulya Zenginer, sık sık hamilelik süreci ve yaşamıyla ilgili paylaşımlarda bulunuyor. Heyecanı gün geçtikçe artan oyuncu daha önce bebeklerinin adını Milan koyacaklarını açıklamıştı.

2017 yılından beri birlikte olduğu grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile 2019’da evlenen ve oyunculuğa bir süre ara veren oyuncu kendisini çok heyecanlandıran bir proje olmadığı müddetçe setlere geri dönmeyeceğini açıklamıştı. Fulya Zenginer, Doktorlar, İki Aile, Küçük Kadınlar, Tövbeler Tövbesi, Sağ Salim ve Benim İçin Üzülme gibi pek çok başarılı yapımda yer almış, geçen yıl şubat ayında “Dali Dali” adında bir çocuk kitabı yazmıştı.