Ana sayfa Sosyal Medya Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Özberk, Çocukluk dizisiyle acı gerçeği herkesin suratına çarptı!

Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Özberk, Çocukluk dizisiyle acı gerçeği herkesin suratına çarptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çocukluk dizisi, 9 Ekim Cuma akşamı Fox TV ekranında başladı. Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk, Beren Gökyıldız ve Kübra Süzgün’ün başrollerinde yer aldığı dizi, olumlu tepkiler aldı. Dizinin reytingleri de ilk bölüm olması ve 6 farklı dizi ile yarışmasından ötürü de oldukça iyiydi.

Çocukluk dizisinde kendisini çocuklara adayan ve onlara aile bulmaya çaba harcayan Mahir Boztepe’nin ve açtığı yurtta kalan çocukların hayatını izliyoruz. Farklı imajı ile dikkat çeken Erdal Beşikçioğlu, dizinin birçok mesaj vereceğinin altını çizdi.

Beyza Şekerci’nin sunduğu Kamera Arkası programına konuşan Beşikçioğlu, “Her şeyden öte bir farkındalık yaratması bakımından bence önemli bir proje” diye konuştu.

Ayşegül isimli memur karakterine hayat veren Burcu Özberk ise, izleyicilerin dizide ne bulacağı değil, hayata nasıl bakacağı ve bakış açılarında nelerin değişeceğinin önemli olduğuna vurgu yaptı. Özberk, “Çünkü vicdanlarına ve kalplerine dokunacağız biz bu proje ile. Hem çok fazla mesajı var hem de farkındalık yaratacak ve hayata bakış açılarını değiştirecek bence” dedi.

Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Özberk, Çocukluk dizisiyle acı gerçeği herkesin suratına çarptı! 7

Sevgiye ihtiyaç duyma konusunu öne çıkartan Erdal Beşikçioğlu, “Unuttuğumuz, yanı başımızda görmezden geldiğimiz, içimizde sevgimizi göstermekten utandığımız zamanları bir anda suratımıza tokat gibi… İnsansınız siz, önce insanlık sevgi ile başlar ana fikrini anlatan, müstesna bir iş açıkçası” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Kamera Arkası programındaki Çocukluk dizi setindeki görüntüleri videoda bulabilirsiniz.