Ana sayfa Güncel Haberler Erdal Beşikçioğlu’ndan dizi bekleyenler daha çok bekleyecek!

Erdal Beşikçioğlu’ndan dizi bekleyenler daha çok bekleyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Behzat Ç. dizisiyle televizyon izleyicilerinin hem aklına hem kalbine yazdığı Erdal Beşikçioğlu, şu aralar hikayesi Makedonya’da geçen Acı Kiraz isimli film ile gündemde.

Beşikçioğu, bunun yanı sıra tiyatro faaliyetlerine de devam ediyor. Zeytinburnu’nda yeni bir tiyatro açılacağını ve 27 Mart’ta yeni bir oyunun prömiyerinin yapılacağını açıklayan Beşikçioğlu, şu aralar hayatında televizyon olmadığını söyledi. Aktif bir şekilde tiyatro ve zaman zaman sinema filmleri ile uğraşmakta olan Erdal Beşikçioğlu’nun aklında bir dizi olmadığı da sözlerinden belli.

Beşikçioğlu, “Biz devamlı çalışıyoruz, bizde dinleme yok. Ölünce bizdeki dinlenme. Burada yeni bir tiyatro açıyoruz, Zeytinburnu tarafında. Orada 27 Mart’ta prömiyerini yapacağımız oyunun provalarını yapıyoruz. Biz devamlı çalışıyoruz. Sadece televizyon yok hayatımızda” açıklamasında bulundu.

Oyuncuların gişe kaygısı yaşaması konusunu tuhaf bir durum olarak nitelendiren Beşikçioğlu, bu noktada şu değerlendirmeyi yaptı:

“Bir oyuncu gişe kaygısına göre hareket etmeli mi etmemeli mi? Benim kendi içimde yaşadığım hep bir muamma bu. Biz kendi içinde sözleri, olabildiğinde doğru, düzgün, uygun bir şekilde aktarmaya çalışıyoruz. Bizim görevimiz o. Bir oyununun gişe kaygısı olması bence tuhaf bir durum.”

Videodan röportajı izleyebilirsiniz.