Ana sayfa Dizi Haberleri Erdal Özyağcılar da oynayacağı TRT’nin Balkan Ninnisi dizisi başrolü, çok sürpriz bir isim oldu!

Erdal Özyağcılar da oynayacağı TRT’nin Balkan Ninnisi dizisi başrolü, çok sürpriz bir isim oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Hafızalarda çok özel bir yer bıkan Elveda Rumeli dizisi tadında bir dizi olarak Balkan Ninnisi projesinin hazırlıklarına başlandı. TRT 1’de yayınlanacak ve Makedonya’nın Üsküp kentinde çekilecek olan dizi için izleyiciler de heyecanlı.

Yıllar önce Erdal Özyağcılar ile birlikte Şebnem Dönmez, Berrak Tüzünataç, Tolgahan Sayışman, Gülçin Santırcıoğlu, Filiz Ahmet, Ertan Saban gibi isimlerin rol aldıkları Elveda Rumeli gibi Balkanlar’dan gelecek esintilerle hazırlanan yeni dizi için meraklı bir bekleyiş başladı. Özyağcılar’ın yine kadrosunda yer alacağı bu dizi ile ilgili oyuncu kadrosu da oluşmaya başladı.

Erdal Özyağcılar da oynayacağı TRT'nin Balkan Ninnisi dizisi başrolü, çok sürpriz bir isim oldu! 8

Hazırlıkların sürdüğü dizinin kadın başrol oyuncusu merak ediliyordu. Sonunda bu isim belli oldu. Ancak tahmin edildiği gibi popüler bir isim yerine, yıldızı parlayacak daha az tanınan bir isim tercih edildi.

Dizinin isim Balkan Ninnisi olarak telaffuz ediliyor ancak değişebilir. Oyuncu kadrosuna yeni isimler ekleniyor. Bilinen isimler arasında Özlem Türkad, Emre Bey, Gözde Çığacı, Süleyman Kara, Hakan Boyav, Kaan Turgut, Deniz Gürkan, Sarp Bozkurt yer alıyor.

Dizinin başrol kadın oyuncusu ise Merih Öztürk oldu. 22 yaşındaki Öztürk, çok küçük yaşlarda oyunculuk yapmaya başladı. Dizi ve reklamlarda rol alan Merih Öztürk,  2018 yılında Best Model Of Turkey 2018 üçüncüsü olduktan sonra daha çok tanındı. Ardından Börü 2039 dizisinin oyuncu kadrosunda yer alarak dikkatleri çekti. Halen oyunculuk eğitimine devam eden Merih Öztürk için Balkan Ninnisi isimli iddialı dizinin başrolünde yer alacak olmak, kariyerinde yepyeni bir adım olacak!

Erdal Özyağcılar da oynayacağı TRT'nin Balkan Ninnisi dizisi başrolü, çok sürpriz bir isim oldu! 9

Öncelikle Erdal Özyağcılar gibi usta bir oyuncu ile kamera karşısına geçiyor olmak, Merih Öztürk için zaten büyük bir şans. Ardından böylesi iddialı bir yapımın başrolünde yer alması sonrasında pek çok yapımcının da gözdesi olacak başka dizilerin başrolleri için…

Bu rolün önce Brezilya asıllı oyuncu Jessica May’e teklif edildiği konuşulmuştu. Ancak May’in diziyi kabul etmemesi ile yeni bir oyuncu arayışına gidildiği ve Merih Öztürk’te karar kılındığı konuşulmakta.

Şu sıralar dizi ekibinin Makedonya’da mekan baktığı ve hazırlıkları sürdürdüğü kulislere yansımakta.  Üsküp’te konaklayacak olan dizinin ekibi, Osmanlı İmparatorluğu’nun son dönemlerinde kaybedilen Balkan topraklarındaki geçmişin hatıralarını yeniden diriltmek için kamera arkasında dekorlar, kostümler ve başka ayrıntılar için ön hazırlıklarını yürütüyor…