Ana sayfa Dizi Haberleri Disney Plus’ın Numen dizisinde öyle isimler başrolde ki merak etmemek mümkün değil!

Disney Plus’ın Numen dizisinde öyle isimler başrolde ki merak etmemek mümkün değil!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 14 Haziran’da tam 42 ülkede yayına başlayacak olan Disney Plus için adeta nefesler tutuldu! Yeni dijital platform, Türkiye’deki dizi ve sinema sektörü ile birlikte izleyici için de heyecan yaşatıyor. Teker teker ünlü isimleri bünyesine alan Disney Plus için diziler çekilmeye başlandı bile!

İlk olarak Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun Kaçış dizisi çekilmişti. Gaziantep’te kurulan platodaki çekimler bitti ve Disney Plus’ın ilk dizisi olarak da dikkatleri çekti şimdiden. 14 Haziran’a kısa bir süre kala yeni diziler ve sinema filmleriyle ilgili çalışmalar, çekimler de başladı.

Bunlar arasında Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy’un rol aldıkları Dünyayla Benim Aramda dizisi de bir diğer dikkat çeken yapım. Ayrıca Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer alacağı Atatürk dizisi de yine platformun merakla beklenen yapımları arasında yer alıyor.

Bu arada platformun yine çok konuşulan ve ön plana çıkan yapımlarından birisi de Numen isimli dizi. Bu dizi, uzun süredir Halit Ergenç ismiyle anılıyor. Oyuncu şimdiye kadar bu dizide oynayacağını teyit etmemiş olsa da görüşmelerin sürdüğünü ifade etmişti.

Disney Plus'ın Numen dizisinde öyle isimler başrolde ki merak etmemek mümkün değil! 9

Şimdilik adı Numen dizisiyle geçen Halit Ergenç ile birlikte iki kadın oyuncunun daha ismi ön plana çıkmaya başladı! Bu iki isimden birisi, son dönemde yıldızı parlayan ve Sadakatsiz dizisinde başrollerden biri olan Melis Sezen…

Titizlikle çalışmaları sürdürülen Numen dizisi için kadro için de ince elenip sık dokunduğu anlaşılmakta. Uzun süredir hazırlıkları süren yapım için Halit Ergenç ve Melis Sezen dışında yine oyunculuğu ile herkesin büyük beğenisini kazanan Songül Öden’in de başrollerden biri olarak ismi ön plana çıktı…

Disney Plus'ın Numen dizisinde öyle isimler başrolde ki merak etmemek mümkün değil! 10

Şu sıralar Show TV’nin Oğlum dizisinde rol alan Songül Öden, aslında son dönemde yoğun bir süreç geçirecek. Zira Öden, aynı zamanda Disney Plus’ın Numen dizisiyle birlikte Atatürk dizisinde de oynayacağı haberleriyle gündeme geldi. Aras Bulut İynemli Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırırken Songül Öden de annesi Zübeyde Hanım’a hayat verecek.

Böylece oyuncu Disney Plus’ın öne çıkan iki çok özel yapımında rol almaya hazırlanıyor. Öden aynı zamanda Netflix’in henüz yeni yayınlanmaya başlayan Uysallar dizisindeki rolüyle de çok konuşulmuş ve beğeni toplamıştı.

Disney Plus'ın Numen dizisinde öyle isimler başrolde ki merak etmemek mümkün değil! 11

Zafer Külünk’ün hikayesini yazdığı Numen dizisinin yönetmenliğini Fatih Kızılgök’ün yapacağı öğrenildi. Dizide hastalığı nedeniyle yaptığı buluş sayesinde telapatik yöntemle iletişim kuran bir karakteri canlandıracak Halit Ergenç. İlginç bir deneyim yaşayacak olan oyuncunun dizideki eşini ise Songül Öden oynayacak.

Ergenç hayranları, Babil dizisinden beri 1,5 yıldır başka bir yapımda rol almamıştı. Başarılı aktörü yeniden bir projede görmek için hayranları da sabırsızlanıyor…