Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Erdal Özyağcılar, Şampiyon dizisinde en çok neden etkilendi?

Erdal Özyağcılar, Şampiyon dizisinde en çok neden etkilendi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar, 2019 – 2020 sezonuna TRT1 ekranında yayınlanan Şampiyon isimli dizi ile başladı. Yaman hoca olarak sevilen oyuncu, dizideki performansıyla da ekran başına geçme nedenlerinden birisi konumunda.

Şampiyon dizisinden teklif geldiği zaman heyecanlandığını bunun sebeninin de değişik konusu olduğunu anlatan Erdal Özyağcılar, diziden neden etkilendiğini şöyle anlattı:

“Bir dram vardı orada. Boksör de olsa bir babanın dramı vardı.Evladı ile olan durumu vardı. Kaderin onlara getirdiği bir takım durumlar vardı.Karısın kaybediyordu, orada da böyle bir boksörün bir hocası rolü vardı. Yaman hoca… Rolü de sevdim, değişik geldi benim için. Bir de tabii kadro çok güzeldi. Ben Ketche’yi çok severim (yönetmenden bahsediyor). Tolgahan benim kardeşim sayılır.Hep ağabey kardeş ilişkisini devam ettirmişizdir, Elveda Rumeli’den bu yana… Senaryo da güzel olunca bunların hepsi birleşti.Buradayım, ben çok memnunum, bu dizide olmamdan dolayı.”

Erkan Avcı’nın hayat verdiği Zafer karakteri ile olan baba-oğul sahseniden etkilendiğini, ayrıca evden giden Güneş ile de güzel sahneler çekildiğini anlatan usta oyuncu, böyle duygulu sahnelerin hoşuna gittiğini anlattı.

Videodan röportajın tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz: