Ana sayfa Dizi Haberleri Erdem Şanlı, Ateş Kuşları dizisi ile hem iyi kariyer fırsatı buldu hem de gerçeklerle yüzleşti!

Erdem Şanlı, Ateş Kuşları dizisi ile hem iyi kariyer fırsatı buldu hem de gerçeklerle yüzleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1996 yılında dünyaya gelen Erdem Şanlı, 2018 yılından bu yana setlerde görmekte olduğumuz genç oyuncular arasında yer alıyor. Vatanım Sensin, Avlu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Yasak Elma gibi dizilerde dikkatleri çeken oyuncu, şimdilerde Ateş Kuşları dizi projesinde Zıpkın karakteri ile yer alıyor.

Son Yaz, Kırmızı Oda, Aşk Mantık İntikam ve İçimizdeki Ateş gibi projelerde de çeşitli rollerde yer alan oyuncu, genellikle kısa süren işlerde bulunması nedeniyle kendisini yeterince iyi gösterememişti. Ateş Kuşları dizisi işte bu noktada istikrarlı bir proje olması ve Zıpkın karakterinin de dizinin hikayesinde önemli bir konumda bulunması Erdem Şanlı adına bir fırsat oldu.

Ateş Kuşları dizisinde aslında toplumda çok da farkında olmadan sokakta gördüğümüz birçok insanın dramını izlemektesiniz. Sokak çocuklarının yaşadıkları büyük drama dikkat çeken bir proje olması noktasında atv dizisinin önemli bir misyonu var.

Erdem Şanlı da yaptığı açıklamada bu duruma dikkatleri çekti. Oyuncu, “Bu diziyi izleyen, gerçekten sokakta yaşayan arkadaşlarımız var. Onların tepkisini görünce, sana yaklaşımı değişiyor. O insanlardan korkar insanlar. Selam veremezler, yaklaşamazlar, genelde ön yargılıdırlar. Ama çok iyi insanlar ve yardıma ihtiyaçları var. Kendilerini de ekranda görünce, güler yüzleri ile karşılaşıyorsun” diye konuştu.

Erdem Şanlı, Ateş Kuşları dizisi ile hem iyi kariyer fırsatı buldu hem de gerçeklerle yüzleşti! 7

Sokakta karşılaştığı bazı sokak çocuklarının kendisine ‘iyi ki böyle bir iş yapıyorsunuz’ diye konuştuğunu da anlatan Erdem Şanlı, böyle etkileyici bir hikayenin içinde olmaktan çok memnun görünüyor.

Sokak çocuklarını insanların anlamaya çalışması gerektiğinden bahseden oyuncu, böylece onların hayatlarına daha çok dokunulabileceğine değindi.

Erdem Şanlı, “Karşısında oturup beş dakika dinlendi mi, biraz insansan eğer onun hayatını anlayabiliyorsun. Ama bunu yaşamak, o bizim daha da onların içine girmemizi sağladı” açıklamasında bulundu.