Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör ikilisinden aşk konusunda itiraflar üst üste geldi!

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör ikilisinden aşk konusunda itiraflar üst üste geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa ve Fatih karakterleri çok sevildi ve Sıla Türoğlu ile Doğukan Güngör ikilisi de son dönemin popüler isimleri haline geldi.

Kızılcık Şerbeti dizisi sezonun en etkili projelerinden birisi haline geldi ve Cuma akşamları AB ile ABC1 gruplarında birincilikler elde etmeye devam etmesi de önemli bir başarı. Dizinin çift haneli reytinglere ulaşabiliyor olması sezonun en iyi dizileri arasına girmesini sağlıyor. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör ikilisinin bu büyük başarıda payı yüksek.

Dizinin setinden gelen görüntülerde iki genç oyuncunun çok iyi anlaştıkları da gözüküyor. İzleyicilerden gelen soruları yanıtlayan ikili, aşk konusunda da bazı itiraflarda bulundu. “Sizce aşkta mantık olur mu?” şeklindeki soruyu iki oyuncu da bazı itiraflarda bulunarak yanıtladı.

Doğukan Güngör, geçmişte aşk konusunda bazı hatalar yaptığını şu sözlerle açıkladı: “Ben geçmişime, kendi hayatıma dönüp baktığımda mantıksız hareketler yaptığım oldu. Ama tam anlamıyla ‘aşk şöyledir’ diye bir iddiada bulunacak birisi değilim, kendimde o hakkı görmüyorum. Yarı yarıya bazı durumlarda mantık girer ama bazı durumlarda girmez. Ama ben kesinlikle yemek yiyemiyorum, yemeden içmeden kesiliyorum.”

Sıla Türkoğlu da aşık olduğu zamanlarda kendisinin de mutlu olduğu zaman yemeden içmeden kesildiğini ifade etti. Aşk konusunda zaman içinde verdiği röportajlarda bazı farklılıklar olduğu itirafında bulunan oyuncu, bunun nedenini de açıkladı.

Sıla Türkoğlu, bu durumun kendi gelişimi ile ilgisi bulunduğunu vurgulayarak, şunları anlattı:

“Röportajlarımızda biz sorular geliyor. İzliyorum ilk röportajımda farklı bir cevap vermişim, bir sonrakinde farklı bir cevap vermişim. O haliyle insanlarda şey oluyor, ‘tutarsız mısın, bir öyle bir böyle diyorsun.’ Bu da tam şeyi gösteriyor, gelişiyoruz, değişiyoruz. Fikirlerimiz de gelişiyor. O yüzden böyle düşünüyorum ama diğer röportajımda böyle düşünmeyeceğim.”