Ana sayfa Dizi Haberleri Eren Vurdem’in Kuruluş Osman’a vedası dokunaklı oldu!

Eren Vurdem’in Kuruluş Osman’a vedası dokunaklı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aksiyon dizilerinin aranılan isimlerinden birisi olan Eren Vurdem, Söz’de sergilediği müthiş performans ile göz doldurmuştu. Ateş karakteri ile 3 sezon boyunca büyük çıkış yapan oyuncu, 2019-2020 sezonunun en iddialı dizilerinden Kuruluş Osman’a katılmıştı.

Kuruluş Osman dizisinde Konur Alp isimli karakteri canlandıran Eren Vurdem, dizinin 2. bölümünden 26. bölümüne kadar ekipte yer almış oldu. atv’de yayınlanan dizinin 26. bölümüde Burak Çelik’in canlandırdığı Kongar tarafından öldürülen Konur Alp’in vedası duygusal oldu.

Eren Vurdem hayranları ünlü oyuncunun ayrılışını hüzünlü bir şekilde karşıladı. Ancak birçok dizi hayranı da yeni sezonda farklı bir yapımda rol alma fırsatı elde ettiği fikrini savundu.

Eren Vurdem'in Kuruluş Osman'a vedası dokunaklı oldu! 7

Eren Vurdem, instagram hesabından da yaptığı açıklama ile tüm izleyicilere veda etti: “Sevgili ve değerli Kuruluş Osman ailesi sizlerle olan birlikteliğimizin sonuna geldik . Bu zamana kadar güzel yorumlarınızla iltifatlarınızla övgülerinizle beni yalnız bırakmadınız. hepinize canı gönülden teşekkür ederim . Başka hikayelerde yeniden buluşmak dileğiyle sevgi ve saygı ile kalın.”

Nurettin Sözen, instagram’dan yorum bırakarak “Yüreğinle oynadın. Yüreğime işledin. Seni seviyorum” diye yazdı.

Başrollerinde Burak Özçivit, Ragıp Savaş, Yeşim Ceren Bozoğlu, Nurettin Sönmez, Özge Törer ve Alma Terzic’in yer aldığı Kuruluş Osman dizisi 24 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak olan 27. bölümü ile birlikte 1.sezon finali yapacak.