Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Erkan Kolçak Köstendil’i başarıya ulaştıran eşi Cansu Tosun’un kahkahası oldu!

Erkan Kolçak Köstendil’i başarıya ulaştıran eşi Cansu Tosun’un kahkahası oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil hem Çukur dizisinde başrolde yer almakta hem de bir kalecinin hikayesi olarak 12 Numaralı Adam oyunu ile sahnelerde boy göstermekte. Oyunu için ilk 45 olarak nitelendirdiği bölümü tamamlayan oyuncu şimdi de ikinci 45’e hazırlanıyor.

Tek kişilik gösterisini İstanbul’daki gösteri ile taçlandıran oyuncu, 4 kıta, 13 ülke ve 45 şehir gezdi… Köstendil’in ikinci 45’lik bölümü ise Almanya’da 5 Ekim’de Frankfurt ve 6 Ekim’de de Winterhur’da başlayacak.

Köstendil’in oyunu ilk düşündüğü zamanlarda eşi Cansu Tosun’un kahkahaları bugünlere gelmesinde önemli bir etkide bulunmuş. Köstendil, oyunun çıkış hikayesini de anlattı ve “Cansu bir güldü ondan sonra 44 şehir oynadım” diye konuşmuştu.

Futbol ile hiçbir alakası olmayan Cansu Tosun, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Tosun, eşinin bu söze hatırlatılınca şu ifadelerde bulundu:

“Benim futbolla alakam yoktur. O yüzden ben sıkılmayınca, gülünce anladı ki olmuş bu iş, kadınlar da izleyecek sıkılmadan diye. Öyle bir deneme yaptık doğru.”

Eşini en az 25 kez izlediğine değinen Tosun’un açıklamalarını videodan izleyebilirsiniz: