Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Kolçak Köstendil’i sadece Çukur’un Vartolu’su mu sanıyorsunuz? Bakın neler yapıyor?

Erkan Kolçak Köstendil’i sadece Çukur’un Vartolu’su mu sanıyorsunuz? Bakın neler yapıyor?

tarafından zk zk
Show TV’de yayınlanan Çukur dizisindeki Vartolu karakteriyle sevilen Erkan Kolçak Köstendil, yaz döneminde tiyatroya ağırlık verdi.

Bugüne kadar canlandırdığı tüm karakterler ile dikkatleri üstüne çeken ve “Çukur” dizisindeki “Vartolu” karakteri ile fenomene dönüşen başarılı oyuncu Erkan Kolçak Köstendil “12 Numaralı Adam” oyunuyla Avrupa turnesini tamamladı. Prömiyerini 28 Nisan’da Amsterdam yapan “12 Numaralı Adam”ın Zürih, Mannheim ve Berlin’deki oyunları tiyatro severlerden büyük ilgi gördü.

Rol aldığı dizi, tiyatro ve sinema filmlerindeki başarılı performanslarının yanı sıra kendi yazıp yönettiği kısa filmlerle de ödülleri toplayan yetenekli oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, “12 Numaralı Adam” oyunun turnesinde Avrupalı hayranları ile bir araya geldi. Oyuna yoğun ilgi gösteren hayranları, kendisiyle oyun sonrasında fotoğraflar çektirdiler.

Erkan Kolçak Köstendil'i sadece Çukur'un Vartolu'su mu sanıyorsunuz? Bakın neler yapıyor? 7

Amsterdam, Zürih, Essen, Berlin, Deventer, Vorarlberg ve Nürnberg olmak üzere toplam 8 şehri gezerek 12 gösteri sahneleyen oyuncuyu en şaşırtan anlardan biri Nürnberg’deki oyununu Arjantin’den izlemeye gelen hayranı oldu. Tiyatro seyircisinin bazen kendilerini bir futbol tribününün içindeymiş gibi hissettiklerini belirten Kolçak Köstendil, bu oyunu Türkiye’den önce Avrupa’da sahnelemesini şu sözlerle anlatıyor“Sınır dediğimiz şeyin aslında olmadığını gördüm. Senden, kendinden bir hikayeyi gidip dünyanın öbür ucundaki insanlarla paylaşabiliyorsun.”

ÇUKUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Yeni sezonu ekimde Viyana ve Londra’da açacak olan Kolçak Köstendil, 2019 yılında ‘12 Numaralı Adam’ı Türkiye’de sahneleyecek. Başarılı oyuncu, oyunun İngilizce versiyonunu hazırlamayı da planlıyor.