Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Erkan Kolçak Köstendil’in Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması iddiaları boşa çıkarttı!

Erkan Kolçak Köstendil’in Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması iddiaları boşa çıkarttı!

tarafından ker_def

Çukur dizisinde Vartolu Sadettin karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, eşi Cansu Tosun ve Temmuz ayında dünyaya gelen oğlu Marsel ile mutlu bir hayat yaşıyor. Oyuncu hakkında ise ortaya atılan bir iddia var ki, hayranları bu duruma çok şaşırdı.

Köstendil ile Kıvanç Tatlıtuğ arasında soğukluk olduğu ve aralarında sorun bulunduğuna yönelik bu iddia, ünlü oyuncuya da soruldu. Posta gazetesi de oyuncunun bu açıklamasını sayfalarına taşıdı.

Eşi Cansu Tosun’u doğum gününde Galata Kulesi’ne götüren oyuncu, burada habercilerin sorularını yanıtladı. Oyuncu, “Cansu’nun bugün doğum günü. Hep birlikte hem hava almak, hem de güzel anılar biriktirmek istedik” şeklinde konuştu.

Muhabirlerin Kıvanç Tatlıtuğ iddiaları ile ilgili sorusunda ise Köstendil, net bir yanıt verdi. Tatlıtuğ’un Çarpışma dizisinde rol aldığı dönemde Çukur dizisi ile arada bir geçişgenlik oluşturulmuştu. Sonraki sürecte Kıvanç Tatlıtuğ’un da diziye katılabileceğine yönelik iddialar da ortaya atılmış ama bunlar gerçekleşmemişti.

Erkan Kolçak Köstendil ile Kıvanç Tatlıtuğ arasında husumet olduğu için Tatlıtuğ’un Çukur’a katılmadığı yönündeki iddialar üzerine Köstendil’den şu açıklama geldi: “Ne husumeti? Hiç Kıvanç ile husumet yaşanır mı? Kendisini severim, sayarım, beğeniyle izlerim.”