Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Meriç bu kadarını beklemiyordu, büyük sürpriz oldu!

Erkan Meriç bu kadarını beklemiyordu, büyük sürpriz oldu!

tarafından ker_def

Adını Sen Koy dizisindeki başarılı performansı ile adından söz ettiren Erkan Meriç, geldiği noktaya kendisi bile şaşırdı.

Televizyon Gazetesi Detay

Mersin’de büyüyen ve büyük umutlarla İstanbul’a gelen oyuncu, büyük zorluklar yaşadığı kentte hayal bile edemeyeceği bir noktaya ulaştı.

Aynı zamanda sevgilisi de olan Hazal Subaşı ile birlikte Adını Sen Koy dizisinin başrolünde yer alan Erkan Meriç, tam 365. bölüm dizide Ömer karakteriyle yer aldı.

Önce TRT 1 ekranında ardından da Star TV’de hafta içi her gün yayınlanan Adını Sen Koy’daki Ömer karakteriyle dikkat çeken Erkan Meriç, dizinin kariyerleri için önemli bir basamak olduğunu söyledi.

TV 360 kanalında Mesut Yar’la Laf Çok programının konuğu olan Meriç, “Bizim için çok iyi oldu. Güzel bir basamak oldu. Belki de ben bu kadarını beklemiyordum diyebilirim. Ben, bu kadar fan kitlesine ulaşacağımıza, bu kadar kişinin ilgisini çekeceğini düşünmemiştim. Beklediğimizin dışında bir şey oldu bence” açıklamasında bulundu.

ÖMER’İ ÖZLÜYOR MU?

Erkan Meriç bu kadarını beklemiyordu, büyük sürpriz oldu! 7

Samimi şekilde Adını Sen Koy dizisinin kariyerine büyük bir katkı yaptığını anlatan Erkan Meriç, Mesut Yar’ın “Ömer’i özlüyor musun?” şeklindeki sorusunda da yine oldukça samimiydi.

Meriç, “Yok desem yeridir. Ciddiyim. Ömer’i sen özlüyor musun abi?” diyerek gülümsedi.