Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Meriç, psikopat Fırat karakteriyle yıllardır süren unutulmuşluğunu siliyor!

Erkan Meriç, psikopat Fırat karakteriyle yıllardır süren unutulmuşluğunu siliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkan Meriç’i yakından takip edenler 2012 yılında başladığı oyunculuk yolculuğunda uzun bir ara verdiğini de biliyor… Beyaz Karanfil dizisi ile dikkat çektikten sonra asıl çıkışını Adını Sen Koy isimli günlük dizideki Ömer karakteriyle yapan oyuncu, 5 yıla yakın bir süre başka bir projede görünmedi.

Bu süreçte birçok kişinin unuttuğu Erkan Meriç’in Adını Sen Koy dizisindeki partneri Hazal Subaşı ise, birbiri ardına projelerde yer alarak popülerliğini katlayarak artırmıştı. Hazal Subaşı kariyer zıplaması yaşarken, Erkan Meriç ise gözlerden uzaktaydı… Şimdi ise genç oyuncunun yeniden dizi setlerinde öne çıkmaya başladığını gözlemliyoruz.

Geçen yıl nisan ayında Savaşçı dizisindeki gözüken ve 10 bölüm yer alarak geri döndüğü mesajını veren Erkan Meriç, yeni rolüyle ise tekrar dizi hayranlarının gündemine giriş yaptı.

Psikopat Fırat karakteri ile Gülümse Kaderine isimli dizide yer almaya başlayan Erkan Meriç, hikayenin en ilginç karakterini canlandırdığı için de sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Psikopat Fırat’ın yaptıkları, Erkan Meriç’in 5 yıldan uzun süren suskunluğu ile yaşanan unutulmuşluğu da hızla siliyor..

Erkan Meriç, psikopat Fırat karakteriyle yıllardır süren unutulmuşluğunu siliyor! 7

Gülümse Kaderine dizisinin yayınlanmaya başlaması ile birlikte Fırat karakteri ile hemen öne çıkan oyuncu, iki haftadır sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden birisi haline geldi. Canlandırdığı psikopat ve kötülük saçan Fırat karakteri ile ilgi gören oyuncu, başarılı bir performans sergilediği için de karakter bu kadar çok konuşulur oldu.

Bir dizi hayranı, “Erkan Meriç’i bugüne kadar canlandırdığı karakterlerin tam tersi bir karakterde izlemek oldukça keyifli” şeklinde mesaj paylaştı. Birçok dizi hayranı da benzer düşünceye sahip.

Karakter hakkında fikrini açıklayan Erkan Meriç, “Sevmekle sevmemek arasında kalabilirsiniz. Bilmiyorum. Seyircinin de benim de ters köşe olacağım bir karakter ve beni çok heyecanlandırdı” şeklinde konuştu.

Erkan Meriç’in kariyer basamaklarını yeniden çifter çifter çıkmasını sağlayacak olan Fırat karakteri hikaye ilerledikçe daha da çok öne çıkacaktır.

Gülümse Kaderine dizisinin ilk iki bölümü hikayesiyle kendisini sevdirdi, üçüncü bölüm de 11 Mayıs Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak ve yine herkesi şaşırtacak olaylar yaşanacak.