Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İyilik dizisine katılan Özgür Çevik’in rolü ortaya çıktı!

İyilik dizisine katılan Özgür Çevik’in rolü ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Hatice Şendil, İsmail Demirci, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş gibi birbirinden başarılı isimlerin başrollerinde yer aldığı “İyilik” dizisinin kadrosuna yeni bir isim katıldı. Geçtiğimiz cuma günü ilk bölümüyle ekrana gelen diziye başarılı oyuncu Özgür Çevik, Koray karakteriyle dahil oldu.

Uzun süredir dizilerde görmediğimiz Özgür Çevik, en son Canevim isimli atv dizisinde başrolde yer almıştı. Bir süredir setlere ara veren oyuncu, yine bir dram projesini tercih etti. Koray karakterinin detayları da ortaya çıktı

Özgür Çevik; üniversite yıllarından beri Neslihan’a (Hatice Şendil) tutkun ancak hiçbir zaman karşılığını alamamış, aşkı içinde hep yara kalmış başarılı bir psikiatr olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yapımcılığını MEDYAPIM, yönetmenliğini ise Murat Öztürk’ün üstlendiği dizide ikinci bölüm merakla bekleniyor. 6 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan yeni bölümde yaşanacaklar hikayenin gidişatını belli edecek.

Yasak Elma’ya benzetilen dizi aldatma ve entrikalar üzerine kurulu bir hikayeye sahip.

Neslihan’ın (Hatice Şendil) dışardan bakıldığında muhteşem, gıpta edilen bir hayatı vardır. Neslihan da bu ilüzyona inanmış, kusursuz bir yaşam sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, kocasının (İsmail Demirci) onu uzun zamandır aldattığını öğrenir. Üstelik de kardeşi yerine koyduğu Damla’yla (Sera Kutlubey). Üstüne bastığı bütün taşlar yerinden oynar ve Neslihan doğruyu yanlışı, iyiyi kötüyü yeniden sorgulamak, yeniden anlamlandırmak zorunda kalır ki yeniden ayağa kalkıp, kendi için, ailesi için, çocukları için mücadele edebilsin…