Ana sayfa Dizi Haberleri Sıfırıncı Gün dizisi ne yazık ki Tuzak ile aynı kaderi paylaşıyor!

Sıfırıncı Gün dizisi ne yazık ki Tuzak ile aynı kaderi paylaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında yayınlanan diziler nedense beklenen büyük etkiyi oluşturamadı ve Tuzak’ın ardından Sıfırıncı Gün dizisi de düşük reytinglerle herkesi şaşkına çevirdi.

Engin Öztürk ile Aybüke Pusat ikilisinin başrolünde yer aldığı ve bir intikam hikayesi olarak ortaya çıkan polis ve mafya arasındaki mücadeleyi aşk sosu ile aktaran Sıfırıncı Gün dizisi için işler iyi gitmiyor.

Üçüncü bölümü geçtiğimiz çarşamba akşamı ekrana gelen Sıfırıncı Gün ortalamanın çok altında reytingler elde edebildi. Tüm kişiler kategorisinde 21. olabilen dizi, AB grubunda 13. ve ABC1’de de 14. sırada bulunuyor. Dizinin bu kadar düşük reytingler almasına rağmen ne hikayenin ne de güçlü oyuncu kadrosunun bu sonuçları hak etmediğine yönelik bir inanış var.

Diziye tutuklu kalan izleyiciler, böyle düşük reytingler gelmesinden çok rahatsız. TV8’in bir diğer dizisi Tuzak ile ortaya çıkan büyük hayal kırıklığı, şimdi de Sıfırıncı Gün dizisi ile tekrar ediyor.

Sıfırıncı Gün dizisi ne yazık ki Tuzak ile aynı kaderi paylaşıyor! 7

Her iki dizinin de çok iyi bir oyuncu kadrosu ve izleyenleri kendisine çekebilecek hikaye gücü var. Prodüksiyon ve çekim kalitesi de yeterli. Ancak tv8’in iki aksiyon dizisi de ne yazık ki, beklenen iyi reytingleri alamıyor.

Daha önce kanalın sahibi Acun Ilıcalı, Tuzak’ın sezon sonuna kadar devam edeceğini duyurarak izleyenleri rahatlatmıştı. Benzer bir beklentinin Sıfırıncı Gün dizisi için de yapılmasını bekleyen izleyiciler, dizinin erken final yapmasından endişe ediyor.

Hikayenin güçlü olmasına rağmen, kurgunun zayıf olduğu değerlendirmesi yapan dizi hayranları, tv8’in üst üste gelen bu dizi şanssızlıklarını kanalın dizi dünyasında daha etkili olmasının önüne geçebileceğini de düşünüyor.

Sıfırıncı Gün dizisinin önümüzdeki birkaç bölümü elde edilecek reytingler gelecek adına çok önemli olacak gibi gözüküyor.