Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Meriç’in yeni dizisi Yazgı, kısa sürede dünyanın dört bir yanını etkisi altına alırsa şaşırmayın!

Erkan Meriç’in yeni dizisi Yazgı, kısa sürede dünyanın dört bir yanını etkisi altına alırsa şaşırmayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok dizi hayranı tv8 ekranında yayınlanacak olan Yazgı isimli günlük diziyi merakla bekliyor. Bu merakın nedenleri arasında; Erkan Meriç gibi etkili bir erkek başrolün ön planda yer alması, hikayenin farklı ve başrol kadın oyuncusu Yağmur Öztürk ile Erkan Meriç uyumunun nasıl olacağı konuları bulunuyor.

Adını Sen Koy isimli dizideki Ömer karakteri ile büyük popülerlik elde eden Erkan Meriç, bir süre dizilere ara vermiş ama sonrasında Savaşçı ve Gülümse Kaderine isimli yapımlarla yeniden setlere dönüş yapmıştı. Erkan Meriç hayranları, günlük bir diziyle oyuncunun yeniden ekrana dönecek olmasından çok memnun.

Yazgı dizisinin sırlarla dolu, gizemli bir hikayesinin bulunması da izleyicilerin merakını artıran bir başka unsur oldu. Her insan bir hikayedir. Ama bazı insanların hikayeleri tek başına anlatılamaz. “Yazgı” yıllarca birbirini hiç tanımadan büyüyen iki gencin kendi planlarını yaparken kaderin planlarıyla karşılaşmasının hikayesi olacak.

Erkan Meriç'in yeni dizisi Yazgı, kısa sürede dünyanın dört bir yanını etkisi altına alırsa şaşırmayın! 7

Böyle ilginç bir aşk öyküsü olması nedeniyle de Erkan Meriç ile Yağmur Öztürk ikilisinin uyumu ve enerjileri dizinin başarısı için en önemli faktör olarak gözüküyor.

tv8’de yayınlanan bir diğer günlük dizi Canım Annem’in 13 farklı ülkeye satışının yapılması, Yazgı dizisinin de yakın zamanda benzer bir başarıyı elde edeceği yönündeki beklentileri artırdı.

Canım Annem en son Güney Amerika’da dört ülkeye daha satılmış ve böylece Latin Amerika pazarına girmişti. Yazgı dizisi için de Latin Amerika’da izleyicilerin beğenisi büyük önem taşıyor.

Sosyal medya ortamından Türk dizilerini yoğun şekilde takip eden Latin Amerika ülkelerindeki izleyicilerin ilgi gösterdiği projeler, bir zaman sonra bu ülkelerde ve kendi dillerinde yayınlanıyor. Yazgı dizisi için de benzer bir sürecin yaşanması kimseyi şaşırtmayacaktır.

Hafta içi her gün tv8 ekranında yayınlanacak olan Yazgı dizisinde yer alan oyuncular arasında; Alper Türedi, Elvan Boran, Buket Dereoğlu, Numan Çakır, Ufuk Kaplan, Cem Baza, Derya Kurtuluş Oktar, Hülya Diken, Ceren Yavuz, Halil İbrahim Yılmaz, Melih Özkaya gibi isimler bulunuyor.