Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Uğur’un yardım feryadı!. Oyuncu yetkili makamlara seslendi!..

Deniz Uğur’un yardım feryadı!. Oyuncu yetkili makamlara seslendi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Deniz Uğur’dan çocuğunu dövdüğünü iddia ettiği ünlü televizyoncu Reha Muhtar’ın suçlamalarına yanıt geldi.

Deniz Uğur geçtiğimiz günlerde Reha Muhtar’ın çocukları Mina’ya şiddet uyguladığı gerekçesiyle darp raporu aldıktan sonra İstanbul Anadolu 1. Aile Mahkemesi’ne başvurmuştu.

Deniz Uğur, çocuğunu dövmekle suçladığı eski eşi ünlü televizyoncu Reha Muhtar’ın kendisi hakkında yönelttiği “Daha fazla para alma” ve “Beni de mi böyle öldürmek istiyorlar?” şeklindeki paylaşımına, “Çocuklarımı korumak için her şeyi yapacağım” diyerek yanıt verdi.

Reha Muhtar, Deniz Uğur’un suçlamaları karşısında “Yalan, iftira ve manipülasyonla mahkemede istendiği gibi daha fazla para almak için çocuklarımı çok kötü oyunlara alet etmeye çalışıyorlar” diye konuşmuştu.

Oyuncu Deniz Uğur Reha Muhtar’ın kendisi hakkındaki iddialarına karşı sosyal medyada yeni bir açıklama yaptı. İddiaları yalanlayan ünlü oyuncu açıklamasında, yıllar önce yetkili makamlara yalvardığını ifade etti.

Deniz Uğur'un yardım feryadı!. Oyuncu yetkili makamlara seslendi!.. 7

Instagram hesabından yaptığı açıklamada yetkili makamlara seslenen Deniz Uğur, “Yıkıcı değil yapıcı olmak için bütün yolları denedim. Koruyamadınız, kollayamadınız, bu yangını önleyemediniz, şimdi  söndürmek sizin işiniz!” sözleriyle feryat etti.

İkilinin karşılıklı polemiğinin ardından Reha Muhtar, sosyal medya hesabından Deniz Uğur’un öldürülen eski eşi oyuncu İsmail Hakkı Sunat’ın fotoğrafını paylaşarak “Beni de mi böyle öldürmek istiyorlar?” açıklamasını yapmıştı.