Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Petekkaya başrolde! O Kız dizisinin oyuncu kadrosu çok iddialı!

Erkan Petekkaya başrolde! O Kız dizisinin oyuncu kadrosu çok iddialı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D yeni sezon için yine çok etkileyici bir hikayesi bulunan bir dizi hazırlıyor. İlk olarak Hayallerim, Babam ve Ben ismi ile duyulan dizi projesinin adı O Kız olarak değiştirildi. Temmuz sonunda sete çıkacak olan ekip son hazırlıkları yapıyor.

Erkan Petekkaya’nın hikayede Kadir isimli karakteri canlandıracağı ve bu karakterin de 45 yaşında olmasına rağmen hayatı 5 yaşındaki çocuk saflığında algılaması çok ilginç bir hikaye olacak. Usta oyuncunun böyle farklı bir rolde göstereceği performans da şimdiden hayranlarını meraklandırdı.

Titizlikle hazırlanan ve ilginç senaryosu ile de dikkat çekecek olan dizi, bir internet fenomeninin hayatını anlatıyor. TV100’ün haberine göre ekibe katılan Ogeday Girişken’i internet fenomeni olan Ozan karakterinde izleyeceksiniz. Daha önce bu rolü canlandırması için Ozan Dolunay ile anlaşılmıştı. Ancak süreç içinde Berrak Tüzünataç ve Tansel Öngel gibi, Ozan Dolunay da projeden ayrıldı.

Erkan Petekkaya başrolde! O Kız dizisinin oyuncu kadrosu çok iddialı! 3

Ozan karakterinin hayatı evine temizliğe gelen Zeynep nedeniyle altüst olacak. Zeynep karakterinde Dilin Döğer kendini gösterme fırsatı bulacak.

Zeynep’in babası Kadri rolünde Erkan Petekkaya hikayenin en ilginç ismi olurken, dizinin oyuncu kadrosuna netleşmeye başladı.

Ayten Uncuoğlu, Orhan Kılıç, Asiye Dinçsoy, Zeynep Sönmez, Münire Apaydın gibi oyuncularla anlaşmalar sağlandı. Ancak henüz daha kadro tam olarak oluşmadı. Dizinin Ağustos ayının sonlarında izleyicilerle buluşması bekleniyor.