Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’a kavuşmaya az kaldı, Kral Kaybederse dizisi heyecanı katlanarak artıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ’a kavuşmaya az kaldı, Kral Kaybederse dizisi heyecanı katlanarak artıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezon için televizyon kanalları yoğun bir dizi hazırlığı içinde. Bu dizilerden birisi de Kral Kaybederse ve uzun süredir gündemde yer almayı sürdürüyor. Gülseren Budayıcıoğlu imzalı hikayelerin İstanbullu Gelin dizisi ile başlayan süreçte yeni sezonda da devam edeceğini görebilirsiniz.

Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız ve Kırmızı Oda dizilerinin ardından şimdi de ünlü yazarın bir başka romanı Kral Kaybederse izleyicilerle buluşacak. Star TV’nin yeni sezon için en önemli projesi olarak öne çıkan Kral Kaybederse, uzun süredir Kıvanç Tatlıtuğ’un ismi ile anılıyor. OGM Pictures imzasını taşıyan dizide ünlü oyuncunun yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Henüz resmi bir açıklama yok. Kıvanç Tatlıtuğ da bu dizide yer aldığı ile ilgili bir bilgi de paylaşmadı. Ancak kulislere yansıyan bilgiler ve sektör temsilcilerinin mesajları ünlü oyuncunun yeniden televizyon ekranına Kral Kaybederse isimli proje ile döneceğini belirtiyor.

En son Netflix’te yayınlanan Yakamoz S-245 isimli dizide izlediğimiz Kıvanç Tatlıtuğ’un Kral Kaybederse dizisinde başrol oynayacağını Milliyet televizyon yazarlarından Sina Koloğlu da yazdı. Gülseren Budayıcıoğlu rüzgarının yeni sezonda da devam edeceğini hatırlatan Sina Koloğlu, sosyal medya hesabından şu mesajı yayınladı:

“Kendi romanlarından uyarlanan beş dizisinin hepsi ‘reyting’ aldı. Özel TV tarihinin zor kırılacak bir rekorunu elde etti Gülseren Budayıcıoğlu. Yeni sezonda da romanlarından uyarlanan iki dizi ile geliyor. Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ’un oynadığı ‘Kral Kaybederse’ onlardan biri. Kıvanç’ın partneri hala aranıyor.

Diğer dizi ‘Yalı Çapkını’. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan başrollerde. Gülseren Budayıcıoğlu ‘hazinesini’ bulan yapım şirketi OGM Pictures bu iki dizinin de yapımcısı.”

Sinan Koloğlu’nun da Kıvanç Tatlıtuğ hatırlatması sonrasında ünlü oyuncunun hayranlarının heyecanı iyice arttı.

1983 yılında Adana’da dünyaya gelen ünlü oyuncu, televizyon ekranında en son 2018-2019 sezonunda Çarpışma isimli yapımla yer aldı. Tam 3 yıl aradan sonra Kıvanç Tatlıtuğ, eğer bir aksilik çıkmaz ise Kral Kaybederse dizininin başrolü olarak ekranlara geri dönecek.

Ünlü oyuncunun hayranları da sosyal medya paylaşımlarında kış sezonunun başlayacağı Eylül ayını sabırsızlıkla beklediklerini belirten yorumlar yapıyor.