Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV’den final kararı öncesi yeni diziye son şans!

Show TV’den final kararı öncesi yeni diziye son şans!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında üst üste final yapan diziler nedeniyle Yalancı izleyicileri tedirginlik yaşıyor… Dizinin reytingleri bir türlü iyi bir noktaya gelemedi… Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci ikilisinin başrolünde yer aldığı Yalancı dizisi için önemli bir değişiklik yapıldı.

Show TV yönetiminin aldığı karar uyarınca artık Yalancı dizisinin günü değişti. Cuma akşamları yayınlanan ve ilk 6 bölümü beklentileri karşılayamayan dizi için alınan gün değişikliği kararı aslında finalden önceki şans olarak değerlendiriliyor.

2 Kasım Salı akşamı Yalancı dizisi 7. yeni bölümü ile ekranda yer almaya devam edecek. Show TV, önceki hafta İçimizden Biri isimli dizi iyi reytingler alamadığı için final kararı almıştı. Bu dizi 6. bölümde yayın hayatına son verdi.

Yaz döneminde ise Cam Tavanlar ve Kahraman Babam isimli iki dizide 8 bölüm ekranda kalabildi ve erken finaller ile izleyici büyük üzüntü yaşadı.

Yalancı dizisi de Show TV’nin final yapmaya yakın yapımlarından birisi olarak gözüküyor. Kanal yönetiminin diziler konusunda yenileme adımı attığı Haziran ayından bu yana 3 dizinin bittiğini görüyoruz.

Kanalın bir türlü diziler konusunda istediğini elde edemediği bir ortam yaşanıyor. Aziz ve Üç Kuruş isimli yeni diziler ise Show TV’nin en çok güvendiği iki iş olarak gözüküyor. İşte Yalancı dizisinden yeni gün duyurusu: