Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Menajerimi Ara ile popüler olan Deniz Can Aktaş’tan yeni proje!

Menajerimi Ara ile popüler olan Deniz Can Aktaş’tan yeni proje!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Deniz Can Aktaş, en son Star TV ekranında yayınlanan Menajerimi Ara isimli dizide yer aldı. Ahsen Eroğlu ile birlikte başarılı bir oyunculuk ortaya koyan Deniz Can Aktaş, geniş bir hayran kitlesini etkiledi.

Genç oyuncu yeni sezon için henüz netleşen bir projesi olmadığını ama bir proje ile izleyicilerin karşısına çıkabileceğini belirtti. Oyuncu, dizi konusunda henüz bir gelişme olmasa bile tiyatroda bir projesinin bulunduğu müjdesini verdi.

Deniz Can Aktaş, “Tiyatro projemiz var, onun için uğraşıyoruz. Provalar başladı, 3 haftadır devam ediyor. 3 hafta daha provalar devam edecek. 15 Ekim’de de promiyerimiz var. Yoğun bir çalışma temposu içindeyiz” açıklamasını yaptı.

Oyuncu, tiyatro oyunu için heyecanlı olduğunu da belirtti. Hafsanur Sancaktutan ile aşk yaşayan Denizcan Aktaş, her şeyin yolunda olduğunu belirtti. Aşklarının devam ettiğini anlatan oyuncu, Son Yaz dizisinin başrolünde yer alan sevgilisinin işlerinin yoğun şekilde devam ettiğine değindi.