Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Petekkaya, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinden öyle bir fotoğraf kullandı ki gözleri bozdu!

Erkan Petekkaya, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinden öyle bir fotoğraf kullandı ki gözleri bozdu!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – 2010 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve 3 sezon süren Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi, yerli dizi tarihimizin unutulmazları arasına girdi.

Kimler yoktu ki dizide? Şimdilerin çok başarılı genç isimleriyle birlikte iki usta oyuncu da dizide rol almıştı.

Erkan Petekkaya ve Ayça Bingöl’ün çocuklarını oynayan genç isimler Aras Bulut İynemli, Farah Zeynep Abdullah, Yıldız Çağrı Atiksoy ile birlikte küçük oyunu Emre Berke Zincidi’nin adeta yıldızlaştığı bir dizi oldu.

Hala hatırlanan ve bazı kanallarda tekrarları da izlenmeye devam edilen diziden bir kareyi Erkan Petekkaya, instagram sayfasından paylaştı.

“Çok iyi fotoğraf” notunu da düşmüştü Erkan Petekkaya ama seçtiği fotoğraf o kadar fluydu ki bakanların adeta gözleri bir süreliğine kamaştı!

Yorumlarında bu duruma esprili mesajlar bırakan Petekkaya’nın takipçileri, hem duruma güldü hem de diziyi andılar.

Bir takipçisinin “Resime bakayım derken gözlerim bozuldu abi, ben bu kadar net bir resim daha önce görmemiştim,gözlerim bi anda gitti geldi ?” sözleri gibi pek çok kişinin de benzer yorumlar yaptıkları görülüyor.

İşte Erkan Petekkaya’nın göz yoran ama nostaljiyle gülümseten o paylaşımı:
Çok iyi fotograf

Erkan Petekkaya, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinden öyle bir fotoğraf kullandı ki gözleri bozdu! 7