Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı dizisinden sonra Ayça Ayşin Turan’a yine Ege yolları gözüktü!

Ada Masalı dizisinden sonra Ayça Ayşin Turan’a yine Ege yolları gözüktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon yaz döneminde Ada Masalı isimli diziyle izleyicilerin karşısında olan Ayça Ayşin Turan, İzmir’in şirin ilçesi Seferihisar’ın Sığacık bölgesinde uzun süre kalmıştı. Hem tatil yapan hem de dizi çekimlerinde bulunan oyuncu, rol arkadaşı Alp Navruz ile arkadaşlığını da aşka dönüştürmüştü.

Geçen sezon Ege’de güzel anılar yaşayan Ayça Ayşin Turan, bu yaz yeni projesi için yine Ege’ye gidiyor. Bu sefer Asos’ta yapılacak İnandır Beni isimli filmin çekimlerine katılacak olan oyuncu, hem çalışacak hem de Adalar Denizi’nin serin sularında serinleme fırsatı bulacak.

Ekin Koç ile birlikte filmin başrolünde yer alan Ayça Ayşin Turan, son dönemin gözde kadın oyuncuları arasında bulunuyor ve birbirinden etkili projelerden teklifler alıyor.

Ada Masalı dizisinden sonra Ayça Ayşin Turan'a yine Ege yolları gözüktü! 7

Taff Pictures imzasını taşıyan İnandır Beni filmini tercih ederek Ekin Koç ile partner olarak dikkat çeken güzel oyuncu, Sahra karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Murat Saraçoğlu’nun yönetmenliğini yapacağı İnandır Beni filminde Naz Çağla Irmak ile Çağrı Çıtanak’ın da oyuncu kadrosunda bulunduğu ortaya çıktı.

Selen Bağcı’nın senaryosunu yazdığı filmin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak.