Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş 14. bölüm fragmanı yayınlandı… Taze aşıklara iyi bakın, çünkü romantik anlar fazla sürmeyecek!

Erkenci Kuş 14. bölüm fragmanı yayınlandı… Taze aşıklara iyi bakın, çünkü romantik anlar fazla sürmeyecek!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Analiz
Star TV’nin sevilen dizisi Erkenci Kuş, 14. bölümüyle 6 Ekim Cumartesi akşamı ekranda olacak. Dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları dizinin 13. bölümünde birbirlerine aşklarını ilan eden Can ve Sanem, cicim aylarını yaşıyorlar adeta!

14. bölümde iyiden iyiye sevgili olan ve her fırsatta vakit geçirmeye başlayan taze aşıklar, pek de o kadar uzun süre mutlu olacak gibi durmuyor!

Zira Sanem’i de alet ettiği oyunlarının ortaya çıkacağını düşünen Mert ve Aylin, bu ilişkiden hiç de hoşnut değil.

Şirkete yerleşen Aylin, Sanem’e yakın olmaya çalışarak Can’la aşklarını sabote etmek için yeni bilgiler peşinde.

Mert ise Can ve Sanem’in yakınlaşmalarını gördükçe, kendisi için tehlikenin büyüdüğünün farkında.

Yani izleyici uzun süredir beklediği Can ile Sanem’in aşık, hülyalı, romantik anlarını muhtemelen kısa bir süre görebilecek. Aralarına girecek karakediler, bu aşka zarar vermek için fırsat kolluyor.

İşte 14. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Can ve Sanem birbirlerinden ayrı kalmaya bile dayanamazken aralarındaki savaşın galibi kim olacak.

Aylin’in ajansa pasladığı müşteri Ovido Otomotiv’le devir teslim zamanı geldi çattı. Yeni çekilecek otomobil reklamının senaryosunu halktan biri yazacak. Sosyal medya kampanyası tam gaz gidiyor ancak geri dönüşler çok da iç açıcı değil. En sonunda Konya’dan Erkenci Kuş rumuzlu kişinin senaryosu seçiliyor. Acaba bu Erkenci Kuş kim?

Mahallede Osman’ın oynadığı Orgatte içecek reklamı için özel gösterim düzenleniyor. Alkışlar, tebrikler… Muzaffer kıskançlığından delirmesin de ne yapsın? Yeni hedefi oyuncu olmak!

Can ve Sanem birbirlerinden ayrı kalmaya bile dayanamazken aralarındaki “savaşın” galibi kim olabilir?