Ana sayfa Dizi Fragmanları Erkenci Kuş 40. bölüm 3. fragmanında Can ve Sanem’in kaçamak bakışları!

Erkenci Kuş 40. bölüm 3. fragmanında Can ve Sanem’in kaçamak bakışları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş dizisinin 40. bölümünden 3. fragman yayınlandı. Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin bu bölümü diğer bölümlerden daha farklı. Yeni başlangıçlara işaret eden 40. bölüm 4 Mayıs Cumartesi akşamı ekranda yerini alacak.

Can Yaman, dizinin 40. bölümüyle ilgili beklentileri bir hayli yükseltmişti. Hayranları da merakla yeni bölümü bekliyor. 40. bölümden 3. fragman paylaşıldı. Can ile Sanem’in karşılaşmalarında ne olacak? CeyCey’in eğlenceli halleri izleyicileri mutlu edecek. Sanem ile Can’ın kaçamak bakışları da dikkatleri çekecek.

MASAL YENİDEN BAŞLIYOR

İşte 40. bölümde yaşanacakların detayı:

Can ile Sanem’in ayrılığının üzerinden bir yıl geçmiştir. Sanem kitabını yazmış, kitap birçok dile çevrilmiş ve Sanem büyük başarı kazanmıştır. Hayallerini gerçekleştirmesine rağmen Can’ın olmadığı bir hayat Sanem’i mahvetmiştir. Bir yıl önce Can’ın gidişinin ardından pişman olan Sanem onu hemen aramış, fakat Can’a ulaşamamıştır. Aylar boyunca Sanem dahil kimse Can’a ulaşamamıştır. Sanem kendini, terkedilmiş, unutulmuş hissetmektedir. Yiğit’in sakat kaldığı, defterinin yandığı o zorlu günde Can’ın bir gün bile beklemeden çekip gitmesini, onu yapayalnız bırakmasını asla affetmeyecektir.

Oysa Can da son bir yılda onu düşünmediği tek bir gün geçirmemiştir. Karaya gerekmediği sürece ayak basmayarak denize sığınmış, bütün dünyayı gezse de huzur bulamamıştır. Agresif, kötü, sevdiğine zarar veren bir adam olarak görmüştür kendini. Ve Sanem’in ona güvenmeyişini asla affetmeyecektir.

Yurtdışından dönen Aziz bey, yakın arkadaşı Remide Hanım’ın yardımıyla Can’ı bulur ve görüşmek ister. Sanem’in olduğu şehre ayak basamayacağını düşünen Can, Remide Hanım’ın ısrarıyla babasına görmek üzere İstanbul’a döner.

Sanem ve Can birbirlerinden ne kadar kaçsa da kader onları birleştirecek olaylar zincirini çoktan kurmuştur. Aziz, Remide ve dostlarının yardımıyla birleşmeleri hız kazanır.

Hayatının aşkına geri dönen Albatros ile küllerinden yeniden doğan Zümrüdüanka’nın aşk ve tutku dolu masalı burada başlıyor.