Ana sayfa Dizi Fragmanları Erkenci Kuş 46. Bölüm 2. Fragmanı – Can, Sanem’in hayalindeki erkek olmaya çalışıyor!

Erkenci Kuş 46. Bölüm 2. Fragmanı – Can, Sanem’in hayalindeki erkek olmaya çalışıyor!

tarafından ker_def

Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümü 2 Temmuz Salı günü Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrollerindeki dizinin son haftalarda reytingleri bir hayli düşmüştü.

Can ve Sanem’in kavuşamama hikayesi, komiklikler, ilginç gelişmeler, Sanem’in sakarlıkları artık izleyiciyi ekran başına çekmekte yeterli gelmiyor. Senaryo grubunda değişime gidildi ama bu da 48. bölüm itibariyle ekrana yansıyacak. İzleyiciler ise Can ve Sanem’in bir türlü kavuşamamasından ve Sanem’in aşarı aptal hallerinden pek de memnun olmadıklarını sosyal medyada dile getiriyor. 46. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

46. bölümde neler yaşanacak? Detaylar şöyle:

Sanem ve Can’ın iş ortaklığı aşklarını etkileyecek mi?

Can ve Sanem’in arasındaki tutkulu aşk her türlü sorunu çözebilecek güçte… Ama hayatlarında yeni bir dönem başladı, artık onlar “ortaklar”… Peki bu ortaklık neleri kapsıyor? İş ortaklığı, ortak düşler, hayat ortaklığı? Üstelik son bir yılda Sanem de Can da çok değişti, ya ortak beğenileri de değiştiyse? Birbirlerini kaybetmekten korkan iki aşık, birbiri için her şeyi yapmaya hazır. Bakalım, Sanem de Can da hiçbir şey değiştirmelerine gerek olmadan, her halleriyle birbirlerini ölesiye sevdiklerini ne zaman söyleyecekler?

Emre ve Leyla yeni bir işe giriştiler. Leyla’ya yardım eli beklenmedik bir yerden gelecek; eski müzik hocası Ferit’ten… Bakalım, Ferit’le Emre’nin arası nasıl olacak?

Can, Sanem’e kremlerini kurtarmak için yardım ederken belki de artık duygularının önüne geçemeyeceğini anlayacaktır, kimbilir?