Ana sayfa Dizi Fragmanları Erkenci Kuş 51. Final Bölümü 2. Fragmanı İzle! Sanem, hamile hem de üçüz geliyor!

Erkenci Kuş 51. Final Bölümü 2. Fragmanı İzle! Sanem, hamile hem de üçüz geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle geçtiğimiz yaz ayından bu yana buluşmakta olan Erkenci Kuş, dizisinin reytinglerinin düşmesi nedeniyle yayından kaldırılma kararı alınmıştı. Final gününe az kaldı. 6 Ağustos Salı akşamı ekrana gelecek 51. final bölümü ile izleyiciler diziye veda edecek.

Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrollerinde yer aldığı dizi büyük bir ilgi görmüştü. İlk dönemlerde reytinglerinin bir hayli yüksek gelmesi sonrasında 1 yıl boyunca kısa aralıklar dışından hemen her hafta ekranda yer almayı başarmıştı.

Normal şartlarda Ocak ayına kadar devam etmesi planlanan Erkenci Kuş, dizisi birçok hayranının final eleştirilerinin arasında bitiyor. Final bölümü ise merakla bekleniyor. Can ve Sanem’in düğün görüntüleri paylaşılmıştı. Videodan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Final bölümü 2. fragmanında Sanem’in travmayı atlatması, Can ile yeniden sevgili olmasının yanı sıra bir de Sanem’in hamilelik meselesi var. Dizinin finalinde Sanem 3 çocuğa hamile kalıyor ve Can ile birlikte doğumhaneye giriyorlar.