Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisi 5. bölümü izleyicileri mest etmeye geliyor!

Erkenci Kuş dizisi 5. bölümü izleyicileri mest etmeye geliyor!

tarafından ker_def
Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın yer aldığı Erkenci Kuş dizisinin 5. bölümü 24 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

Dizinin merakla beklenen 5. bölümünde neler yaşanacak?

İzleyicilerin sosyal medyaya yansıyan diziyle ilgili yorumlarında olumlu mesajlar dikkatleri çekiyor.

“Çok heyecanlı harika bir dizi, umarım erken final yapmaz” diyen bir izleyicinin yanı sıra, Demet Özdemir ile Can Yaman’ın uyumunu çok beğendiğini yazanlar da var.

İzleyiciler dizinin yeni bölümünü de iple çekiyor.

5. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragman Youtube trendler listesinde 10. sırada yer almakta… İzleyici mesajlarına bakılınca yeni bölümün ekran başında keyifle izleneceği anlaşılıyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sanem, Can’ı kıskandığını itiraf edemez. Henüz kendine itiraf edememiş, Can’a nasıl etsin! İçine düştüğü durumdan kurtulmak için Can’ı tersler. Can çok içerler. Karar verirler. Sanem, Can’ın özel hayatına karışmayacak. Can da Sanem’in! İşlerinin gerektirdiği dışında başka hiçbir sözcük geçmeyecek aralarında. Mümkün mü?

ERKENCİ KUŞ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Erkenci Kuş dizisi 5. bölümü izleyicileri mest etmeye geliyor! 7

Nihat, bakkalı Çakal İhsan’a devrederek aldığı paralarla, Toptancı Halil’e borcunu kapatmak ister. Sanem’in o borcu ödediğini öğrendiğinde şok geçirir.

Önemli bir müşteri o hafta ajansı denetlemeye gelecektir. Aylin de Emre’nin yardımıyla denetimi baltalamanın ve markayı kapmanın derdine düşer.