Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisi büyük yanlıştan döndü, şimdi yüzler gülüyor!

Erkenci Kuş dizisi büyük yanlıştan döndü, şimdi yüzler gülüyor!

tarafından ker_def

9 Temmuz reytinglerinde Erkenci Kuş dizisi yüzleri güldürdü!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Senaryo sorunları nedeniyle Erkenci Kuş dizisi geçtiğimiz haftalarda zor günler yaşamıştı. Reytinglerdeki düşüşün toparlanamaması durumunda final ihtimali gündeme gelecekti.

Dizide özellikle Can ve Sanem’in bir türlü barışamaması ve aşklarını yaşayamamaları büyük eleştiri almıştı.Sosyal medyada da dizi hayranları kampanya yapmış ve artık bu kavuşamama, sürekli didişme durumlarından vazgeçilmesini istemişti.

47.bölümde ise ikili barışmakla kalmada, bir çok romantik sahne, kaza sahnesi ve öpüşme sahnesi gibi izleyicileri ekranda tutacak konular önce çıkartıldı. Bu durum da dizinin reytinglerine olumlu yansıdı.

Erkenci Kuş, 9 Temmuz Salı reytinglerinde AB grubunda en çok izlenen dizi oldu.

Erkenci Kuş, dün akşam ekrana gelen yeni bölümüyle, AB Sosyal Statü’de 3,61 izlenme oranı ve 13,30 izlenme payı ile en çok izlenen yapım oldu.

Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, bu reytinglerle rahat bir nefes aldı. Demek ki neymiş, sosyal medyada izleyici yorumlarına daha çok dikkat etmek, izleyicinin taleplerini gör ardı etmemek reyting getiriyormuş…

Erkenci Kuş dizisi büyük yanlıştan döndü, şimdi yüzler gülüyor! 7

Erkenci Kuş dizisi de izleyicilerin talebi doğrultusunda Can ve Sanem’i barıştırıp bir de aşk sosları ekleyince hemen reyting artmaya başladı.

Şimdi ise sırada ikilinin evlenmesi ve büyük bir aile olup dizinin de yavaş yavaş aile dizisine doğru yol alması istekleri var.

Bakalım senaryoda böyle bir keskin dönüş yapılacak mı?