Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisi için Star TV’nin yaptığı kabak tadı verdi!

Erkenci Kuş dizisi için Star TV’nin yaptığı kabak tadı verdi!

tarafından ker_def

Demet Özdemir ve Seçkin Özdemir’in başrolünde yer aldığı Erkenci Kuş dizisi, yaz ekranının en başarılı dizi olarak kayıtlara geçti.

İkilinin müthiş uyumunun yanı sıra romantik komedi hikayesinin izleyiciyi sarmasıyla reytinglerde çok başarılı sonuçlar elde edildi.

Dizi ciddi bir hayran kitlesi yarattı ve 8 bölümü de büyük ilgi gördü.

Ancak bayram tatilinde Star TV’nin yaptığı dizinin sıkı hayranlarının bile canını fena halde sıktı.

Hatta kabak tadı verdi diyebiliriz.

Bayram ekranında akşamları Erkenci Kuş dizisinin eski bölümlerini tekrarlayan Star TV, diziyi iyice antipatik hale getirme çabası içindeydi.

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, konuyu köşesine taşıdı ve Star TV’nin bu hatasını detaylıca yazdı:

” STAR’IN ‘ERKENCİ KUŞ’ TAKINTISI

Erkenci Kuş dizisi için Star TV'nin yaptığı kabak tadı verdi! 7

Gündüz kuşağını, biten dizilerin tekrarlarıyla dolduran Star’ın akşam kuşağı da bayram tatili boyunca maalesef aynı mantıkla geliştirilmişti. Yenilik sunma ihtiyacı hissetmeyen kanalda ‘Erkenci Kuş’ takıntısı akşam kuşağına yapışıp kalmıştı.

Esasen ‘Fazilet Hanım ve Kızları’yla sabah kuşağını başlatıp ‘Güzel Köylü’ ile akşam kuşağını noktalayan kanalda bayram boyunca her günün yayını birebir aynıydı ve tekrarlardan ibaretti… Ama izleyiciye saygı adına hiç olmazsa Star Haber’in arkasından sürekli ‘Erkenci Kuş’ verilmemeliydi. Çünkü hepi topu sekiz bölümü yayınlanmış olan dizinin devamlı karşımıza çıkartılarak bezdiren, kabak tadı verdiren bir durum yaratmasına sebep olundu. Aldığı reyting sonuçları da izleyicinin kabak tadı verdirilmesinden hoşlanmadığını gösterdi zaten!

Dolayısıyla Star, bayram olayını ‘Erkenci Kuş’ takıntısı başta olmak üzere her dizisinin etinden sütünden faydalanmaktan ibaret bir kolaycılık olarak geçiştirdi diyebiliriz.”