Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinde Can’dan Sanem’i çok şaşırtan büyük bir itiraf geliyor!

Erkenci Kuş dizisinde Can’dan Sanem’i çok şaşırtan büyük bir itiraf geliyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin sevilen dizisi Erkenci Kuş’un yeni bölümünde eğlenceli ve itiraf dolu anlar yaşanacak.

3 Kasım Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan dizinin 18. bölümünden 2. tanıtım da yayınlandı.

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları dizide, Sanem istifa edip bakkalda çalışmaya başlıyor. Sanem’i işe geri getirmek için bakkala giden Can, istifa edemeyeceğini, yoksa büyük bir tazminat ödemek zorunda kalacağını anlatıyor.

Bu arada Can’ın bakkalda Sanem’e yardım ettiği anlar da eğlenceli sahnelerle ekrana gelecek.

Erkenci Kuş dizisinde Can'dan Sanem'i çok şaşırtan büyük bir itiraf geliyor! 7

Bir şekilde Sanem’i ofise götürmeyi başaran Can, bindikleri asansörde Sanem’le tartışmaya başlıyor. Sanem, her şeyi açıklamak istediğini ama gözünün içine bile bakmadığını söylüyor Can’a.

Can ise duygusal bir itirafta bulunuyor ve “Bakmıyorum, bakamıyorum çünkü, içim titriyor sana bakarken, tuz buz oluyor bütün iradem” sözlerini sarfediyor.

Tam o anlarda asansör bozuluyor ve ikili asansörde mahsur kalıyor. Sahnenin devamını yeni bölümde izleyeceğiz ama hayli eğlenceli ve romantik sahnelerin geldiği de Can’ın itirafından sonra anlaşılıyor.

İşte 18. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Doğum gününde Sanem’i kötü bir sürpriz bekliyor…

Ortaklık belgelerini ele geçiren Sanem , her şeyi Can’a anlatması için Emre’ye süre verir. Buna yanaşmayan Emre’nin Sanem’le ilgili başka planları vardır. Bu planlardan haberi olmayan Sanem zor durumda kalır ve Can’la arası daha da açılır. Bu arada Sanem’in doğum günü olduğunu öğrenen Aylin harekete geçer . Doğum gününde Sanem’i kötü bir sürpriz beklemektedir.