Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinde kötü sürprizler Sanem ve Can’ın evliliğini zora sokacak!

Erkenci Kuş dizisinde kötü sürprizler Sanem ve Can’ın evliliğini zora sokacak!

tarafından zk zk

Star TV’de Cumartesi akşamları ekrana gelen Erkenci Kuş dizisinde işler fena karışıyor!

Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları dizide evlenme kararı alan Can ve Sanem, her şeye rağmen ailelerini bir araya getirmeye ve onların da gönlünü yapmaya çalışıyor.

Mevkıbe Hanım, her ne kadar sevmese de Hüma’nın da geleceği yemek için hazırlanıyor. Ancak mahallenin ortasına kurulan sofrada ağırlanan Hüma, bu durumdan hiç mutlu olmuyor.

Düğün konusunda birbirleriyle çekişen Hüma ve Mevkıbe’nin hali Can ve Sanem’i tedirgin ederken ortaya çıkan sürpriz isim, işleri daha da karıştırıyor.

Erkenci Kuş dizisinde kötü sürprizler Sanem ve Can'ın evliliğini zora sokacak! 8

Sanem’in amcası bir anda sokak ortasındaki buluşma yemeğine geliyor ve Can’ın uzun saçlı ve sakallı halinden hoşlanmayıp berbere gitmesini tavsiye ediyor.

Şaşkınlıkla amcayı dinleyen Sanem ve Can, düğün meselesi yüzünden evliliklerinin zora gireceğini anlıyor.

Erkenci Kuş dizisinde kötü sürprizler Sanem ve Can'ın evliliğini zora sokacak! 9

İki aileyi ortak noktada buluşturamayacaklarını anlayan Can, Sanem’e herkesten gizli nikah yapıp bu işi bitirmeyi teklif ediyor.

Eğlenceli ve hayli komik sahnelerin yer alacağı dizinin yeni bölümü, izleyenleri keyiflendirecek.

İşte Erkenci Kuş 37. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Can, Sanem’e evlilik teklifi ediyor.

Can ve Sanem, aileler arasında yaşanan bu kargaşadan bir an evvel kurtulmak için evlenme kararı alırlar. Bu arada Can’ın doğum günü yaklaşmıştır, Sanem Can’a sürpriz bir hediye ve doğum günü hazırlar. Fakat Hüma’nın başka bir planı vardır, öncelikle Mevkıbe’yle konuşur ve aralarını düzeltme yoluna gider. O da Can için sürpriz bir parti düzenler. Fakat doğum gününde en büyük sürprizi Can yapar ve Sanem’e evlenme teklif eder. Sanem dahil herkes çok şaşırır. Sanem’in bu sefer cevabı ne olacaktır?