Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinde olmaz denilen oldu! 45 bölüm sonra yine aynı sahne!

Erkenci Kuş dizisinde olmaz denilen oldu! 45 bölüm sonra yine aynı sahne!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş dizisinde 45 bölüm sonra gerçekleşen anlamlı nostalji!

Erkenci Kuş dizisi, 26 Haziran 2018 Salı günü 1. bölümüyle ekrana gelmişti. İlk bölümde Sanem ve Can’ın karşılaşmaları dikkat çekiciydi. Sanem, Can hakkında atıp tutuyordu. Tam arkasında Can’ın olduğunu bilmeden konuşan Sanem, uyarılınca da “Tam arkamda şu an değil mi” diye konuşmuştu. O anları videodan izleyebilirsiniz.

Can ve Sanem’in bu halleri tam 1 yıl sonra yeniden dizide konu oldu. Sanem, Can’ın nerede olduğuyla ilgilenmediğini söylediği sırada arkasındaydı. Sanem “Tam arkamda şu an değil mi? diye konuştu.

Bu sahne ile aslında dizinin 1. bölümündeki o karşılaşma sahnesine atıf yapılmış oluyor.

2 Temmuz Salı akşamı yayınlanacak olan Erkenci Kuş dizisi aradan geçen 45 bölümden sonra böyle hoş bir nostalji yaşatacak.

Bu durumun dizinin 1. yıl dönümüne yönelik hoş bir sürpriz mi olduğu yoksa tesadüf mü olduğu bilinmiyor.Ancak dizinin sıkı hayranları sosyal medyada bu iki sahneyi karşılaştırıyor ve nostalji yaşadıklarını belirtiyor.

Erkenci Kuş dizisinin 46. yeni bölümünden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

46. bölümde neler yaşanacak? Detaylar şöyle:

Sanem ve Can’ın iş ortaklığı aşklarını etkileyecek mi?

Can ve Sanem’in arasındaki tutkulu aşk her türlü sorunu çözebilecek güçte… Ama hayatlarında yeni bir dönem başladı, artık onlar “ortaklar”… Peki bu ortaklık neleri kapsıyor? İş ortaklığı, ortak düşler, hayat ortaklığı? Üstelik son bir yılda Sanem de Can da çok değişti, ya ortak beğenileri de değiştiyse? Birbirlerini kaybetmekten korkan iki aşık, birbiri için her şeyi yapmaya hazır. Bakalım, Sanem de Can da hiçbir şey değiştirmelerine gerek olmadan, her halleriyle birbirlerini ölesiye sevdiklerini ne zaman söyleyecekler?

Emre ve Leyla yeni bir işe giriştiler. Leyla’ya yardım eli beklenmedik bir yerden gelecek; eski müzik hocası Ferit’ten… Bakalım, Ferit’le Emre’nin arası nasıl olacak?

Can, Sanem’e kremlerini kurtarmak için yardım ederken belki de artık duygularının önüne geçemeyeceğini anlayacaktır, kimbilir?