Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinden bomba gibi yeni karar, iyi mi kötü mü oldu?

Erkenci Kuş dizisinden bomba gibi yeni karar, iyi mi kötü mü oldu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Artık Salı akşamları izleyicilerle yeni bölümleriyle buluşmakta olan Erkenci Kuş dizisi, son haftalarda düşen reytingleriyle tartışılıyor.

Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrollerinde yer aldığı Erkenci Kuş dizisinde senaryo sıkıntısı nedeniyle izleyicilerin diziye artık eskisi kadar ilgi göstermediği biliniyor. Dizide senaryo grubunda yeniden bir değişikliğe gidildi. Bu konunun detaylarını daha önce yaptığımız haberden okuyabilirsiniz. Haber için tıklayınız…

Dizi ile ilgili yeni bir karar daha alındı… Star TV, yaz ekranına dolgu yapma adına Erkenci Kuş dizisini hafta içi her gün saat 15.30’da ekrana getireceğini duyurdu.

Şimdi bu karar zaten reytingleri hızla düşen dizi için iyi mi oldu yoksa kötü mü?

Haftanın her günü ekranda Can ve Sanem’i izleyecek olan diziseverler, Salı akşamları da yeni bölümleri heyecanla bekler mi?

Zira dizeye yönelik en önemli eleştiri bölümlerin birbirlerine benzemezi, Can ve Sanem’in hikayesinin bir türlü ilerlememesi. Elbette ki Demet Özdemir’in komik sahneleri ve Can Yaman’ın çekiciliği ile Erkenci Kuş dizisinin tekrarlarını hafta içi yayınlamak Star TV adına önemli bir dolgu çalışması.

Ancak Erkenci Kuş’un izleyiciyi fena halde bıktırabileceği gerçeğini de değerlendirmek ve Salı akşamları yeni bölümlerin o kadar da merakla beklenmeyebileceğini de hesap etmek gerekiyor.

İzleyicilerin bu konuyla ilgili yorumlarına bakılırsa herkes memnun. Bölümlerin kesilmeden tam olarak verilmesi özellikle isteniyor.

Bakalım tekrar bölümler yeni bölümlerin reytinglerine olumlu mu yoksa olumsuz mu yansıyacak?

Zira dizinin reytingleri biraz daha düşer ise finale doğru bir gidiş yaşanabilir.